Αττική: Η πρόταση των λοιμωξιολόγων για το πως θα λειτουργήσει η αγορά

Αττική: Η πρόταση των λοιμωξιολόγων για το πως θα λειτουργήσει η αγορά

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς ειδικά για την Αττική, προτείνει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, μετά την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Τι αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr.

Με τα κρούσματα στην Αττική, όχι μόνο να μην μειώνονται, αλλά αντίθετα να αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα, κλήθηκε να εξετάσει τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, για να προχωρήσει σε εισήγηση προς την κυβέρνηση, για τα μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν.

Οι εικόνες με τον συνωστισμό στην Ερμού και σε άλλους κεντρικούς δρόμους και οι φόβοι για έξαρση των κρουσμάτων και περεταίρω διασπορά, οδήγησε την επιτροπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes, να εισηγείται αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά στη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, φέρεται να εισηγείται προς την κυβέρνηση, οι επιχειρήσεις με είδη ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία να δουλέψουν με τη μέθοδο του click in shop, δηλαδή με αγορές εντός του καταστήματος κατόπιν όμως ραντεβού που θα κλείνεται ηλεκτρονικά και όλη η υπόλοιπη αγορά με τη μέθοδο του click away.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί, από πότε προτείνεται να εφαρμοστεί το μέτρο, εάν πχ ισχύσει από το Σάββατο ή τη Δευτέρα, αλλά και η διάρκεια του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top