Αξιωματικός του ΝΑΤΟ καταγγέλλει διάρρηξη στο σπίτι του-Τί ερευνούν οι Αρχές

Αξιωματικός του ΝΑΤΟ καταγγέλλει διάρρηξη στο σπίτι του-Τί ερευνούν οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές, έπειτα από την καταγγελία ζευγαριού όπου γνωστοποιούνταν διάρρηξη στο σπίτι τους στη βορειοανατολική Αττική.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το CNN.gr, πρόκειται για έναν αξιωματούχο του ΝΑΤΟ, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και της συζύγου του, η οποία εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη.

Το ζευγάρι διαπίστωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι τους, τούς άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψαν να πάρουν και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τα θύματα της διάρρηξης είπαν στους αστυνομικούς, ότι οι υπολογιστές έχουν μέσα υλικό που χρησιμοποιούν στις εργασίες τους χωρίς όμως μέχρι στιγμής να γίνει αναφορά ότι το υλικό αυτό θα μπορούσε να αποτελεί απόρρητο υλικό.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν αποτυπώματα και δείγματα DNA για να δουν αν έχουν να κάνουμε με σεσημασμένους κακοποιούς ενώ το βασικό ερώτημα των αξιωματικών της βορειανατολικής Αττικής είναι εάν γνώριζαν σε ποιο σπίτι έκαναν διάρρηξη ή εάν αποτελούσε μια τυχαία επιλογή.

Πηγή: CNN.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top