Αυτοψία στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού: Την Τετάρτη ξεκινά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 για τη δολοφονία του (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού: Την Τετάρτη ξεκινά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 για τη δολοφονία του (ΦΩΤΟ)

Οδός Αλκιβιάδη Καμπανού. Κινηματογραφικά καρέ που αποτυπώνονται στο φακό του GRTimes τα οποία έχουν τη μοναδική δύναμη να διοχετεύουν δυνατά συναισθήματα σχεδόν ένα χρόνο από τη φρικτή δολοφονία του Άλκη που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο ενώ αποτέλεσε θέμα συζήτησης ακόμη και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Σημειώματα ταλαιπωρημένα από καιρικά φαινόμενα που ως από θαύμα θα έλεγε κανείς δεν έχουν ακόμη ξεθωριάσει. Κασκόλ, φανέλες, καντήλια που ακόμη καίνε και με έναν τρόπο προκαλούν ακόμη συγκίνηση, πόνο και θλίψη στους περαστικούς.

Η οικογένεια του βυθισμένη σε πένθος βαθύ προσπαθεί να επιστρατεύσει απόθεμα από τις λιγοστές ψυχικές δυνάμεις που τους έχουν απομείνει καθώς την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα κληθούν να παρακολουθήσουν τη δίκη για τη δολοφονία του ακριβού τους γιου. Η Μελίνα και ο Αριστείδης όλο αυτό το διάστημα κλήθηκαν να διαχειριστούν αυτή την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσε κλυδωνισμούς καταλυτικούς στη ζωή τους που έχει αλλάξει πια ανεπιστρεπτί. Η απώλεια γίνεται καθημερινά πιο έντονη, η απουσία του Άλκη ακόμη εντονότερη και εκείνοι, οι γονείς του, με την θυγατέρα τους προσπαθούν να ζουν. Μια διαφορετική ζωή. Μισή. Χωρίς τον Άλκη. Που με έναν τρόπο ζει ακόμη στις ψυχές και στη συνείδηση όλης της χώρας.

Και τώρα η ώρα της δίκης. Η ώρα που εκείνοι θα πρέπει να δουν για πρώτη φορά τους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γιου τους. Με μια ελπίδα να δικαιωθεί η μνήμη του…

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 28 Ιανουαρίου το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Άλκη Καμπανού

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top