Συνεχίζονται οι επισκέψεις του κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας στα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας. Πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτοψία στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη

Μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο της Κοζάνης, των Γιαννιτσών και της Βέροιας, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes το κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας πρόκειται να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ώστε να συνομιλήσει με τον διοικητή του νοσοκομείου, διευθυντές κλινικών, γιατρούς και νοσηλευτές.

Υπενθυμίζεται, ότι το κλιμάκιο απαρτίζεται από τους καθηγητές και μέλη της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Θεοκλή Ζαούτη και Χαράλαμπο Γώγο, από τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Πύρρο, την πρόεδρο του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ), Δάφνη Καϊτελίδου.

Κεντρικό ζήτημα της συζήτησης, θα είναι η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, η επάρκεια των κλινών στις κλινικές Covid και στις ΜΕΘ, η δημιουργία ενός σχεδίου για ανάπτυξη περεταίρω κλινών σε περίπτωση ανάγκης και ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ