Blink Europe: Φορτίζει την «επανάσταση» της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη

Blink Europe: Φορτίζει την «επανάσταση» της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη

Μέσα στο 2020  η Blink Europe θα ρίξει τα επόμενα ευρωπαϊκά της βήματα στην ηλεκτροκίνηση, αρχίζοντας από γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ οργανώνει την είσοδό της σε Ισπανία και Πορτογαλία, αλλά «όχι μέσα στο 2020», όπως δήλωσε στο GRTimes.gr o τεχνικός διευθυντής της Blink Europe όπως και το «πράσινου» ομίλου Eunice κ. Γιώργος Πεχλιβάνογλου, τονίζοντας ότι για την επόμενη τριετία ο επενδυτικός σχεδιασμός των 10 εκατ. ευρώ, προβλέπει την τοποθέτηση στην Ελλάδα, 4.000-5.000 φορτιστών Βlink για ηλεκτρικά οχήματα.

Πριν ενάμισι έτος, ο Όμιλος Eunice, παραγωγός ενέργειας από ΑΠΕ αλλά και δημιουργός καινοτόμων υβριδικών «πράσινων» συστημάτων, συνασπίσθηκε με την Αμερικανική Βlink Charging Co, πρωτοπόρο στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η κοινοπραξία Blink Charging Europe, που ήδη, μέσω της Blink Hellas έχει εγκαταστήσει 84 θέσης φόρτισης Blink στη χώρα, που ως το τέλος της χρονιάς θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις 150.

Το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και φορέων για την ηλεκτροκίνηση έχει αυξηθεί μετά και την ψήφιση του νόμου που δίνει ισχυρά κίνητρα, από τα ισχυρότερα στην Ευρώπη όπως τόνισε ο κ. Πεχλιβάνογλου.

«Τα κίνητρα είναι ουσιαστικά και δελεαστικά. Πέραν αυτού, η Blink Europe δεν πουλάει τους φορτιστές, η τοποθέτησή τους γίνεται με δική μας δαπάνη. Αυτοί θεωρώ πως είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι που άνω του 50% των ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τους φορτιστές Blink, όπως επίσης μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εταιρείες που διαθέτουν στόλους οχημάτων. Εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι έχουμε παραγγελίες για 200 φορτιστές, που πρέπει να εκτελέσουμε στους επόμενους μήνες, εκτιμώ ότι η ανάπτυξη του δικτύου των φορτιστών Blink θα επιταχυνθεί ουσιωδώς, με το πακέτο της ολοκληρωμένης υπηρεσίας που τους συνοδεύει να διεισδύει δυναμικά στην αγορά»

Οι θέσεις φόρτισης, προσφέρουν στον οδηγό ηλεκτροκίνητων οχημάτων, πράσινη ενέργεια που η Eunice παράγει από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα και διαθέτει μέσω της θυγατρικής της   WE ENERGY, εταιρείας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας που προέρχεται αποκλειστικά από ΑΠΕ, με τα απαραίτητα πιστοποιητικά προέλευσης.

Urban traffic και ηλεκτρικά οχήματα

«Στόχος είναι η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ανά 50 χλμ., αλλά να μη γελιόμαστε, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα πρώτα 5-10 χρόνια ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης, θα είναι το αυτοκίνητο πόλης και όχι των μεγάλων αποστάσεων. Οι εθνικές οδοί θα αποκτήσουν φορτιστές αλλά η έμφαση δίνεται στον αστικό χώρο και πέριξ αυτού,  για το λεγόμενο urban traffic.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 84 σταθμοί της Blink στην Ελλάδα σε σύνολο περίπου 200. Η πρώτη μας κίνηση ήταν να τοποθετηθούν φορτιστές σε κάθε πόλη, όπως και έγινε. Υπάρχουν φορτιστές από Μονεμβασιά μέχρι Ορεστιάδα και  τέσσερις στη Θεσσαλονίκη, διάσπαρτοι».

Η Blink Europe ακολουθεί τις ευρωπαϊκές και φυσικά ελληνικές προδιαγραφές, υλοποιώντας παράλληλα μία αυστηρή πολιτική ποιότητας, ενώ στήνει το δίκτυό της με δική της δαπάνη. Δεν πωλεί τους φορτιστές, μισθώνει τους χώρους και με επένδυση του Ομίλου κάνει την τοποθέτηση.

Η σχέση Eunice – Βlink, στην Blink Europe, δεν είναι μόνο μετοχική αλλά και πολύ ουσιαστική επειδή όλο το τεχνικό κομμάτι στην ανάπτυξη του φορτιστή της Blink για την Ευρώπη, είναι της Eunice, ένας φορτιστής που σχεδιάστηκε από το μηδέν. H Βlink βάζει σε αυτή τη συνεργασία την επίσης πολύ σημαντική ηλεκτρονική πλατφόρμα, που είναι απαίτηση του νόμου, τις πληρωμές από κινητό, τη real time επικοινωνία μεταξύ φορτιστών και πλατφόρμας και φυσικά την πολύ μεγάλη εμπειρία της Blink Aμερικής, ακόμη από το 2009, σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση ενός δικτύου φορτιστών.

«Το δίκτυο, συνολικά των σταθμών φόρτισης, είναι  πολύ περιορισμένο γιατί οι πολίτες, όπως και οι επιχειρήσεις αλλά και οι φορείς, δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί τις δυνατότητες ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης. Από το ενδιαφέρον όμως που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται, σε συνδυασμό με τα κίνητρα που δόθηκαν από την Πολιτεία, περιμένουμε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει», δήλωσε ο κ. Πεχλιβάνογλου.

Ελληνικές πόλεις και δημόσια φόρτιση

Η Blink Europe, στην Ελλάδα, στις ελληνικές πόλεις της πυκνής δόμησης και των πολυκατοικιών, πρέπει να απαντήσει αποτελεσματικά σε μία κρίσιμη ερώτηση: Θα πάει ο φορτιστής στον πολίτη ή ο πολίτης στον φορτιστή;

«Κατ’ αρχήν η ηλεκτροκίνηση είναι ανθρωποκεντρική αλλά ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που ακούει στη λέξη «πολυκατοικία». Στις πολυκατοικίες λοιπόν, αυτές που έχουν πυλωτές και χώρο στάθμευσης,  οι θέσεις δεν είναι καθορισμένες. Πέραν αυτού, το ρεύμα είναι χαμηλής ισχύος, ενώ βέβαια το ρεύμα της οικοδομής είναι κοινόχρηστο οπότε δεν μπορεί, όλοι, να πληρώνουν για την έξτρα κατανάλωση του μερικών.

«Άρα η απάντηση είναι μία: δημόσιο δίκτυο. Σκεπτόμαστε λοιπόν που θα μεταβεί ο άνθρωπος με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Θα πάει στο γυμναστήριο, στο σούπερ μάρκετ, στο εμπορικό κέντρο- mall, στο εστιατόριο. Συνεπώς επιδιώκεται η τοποθέτηση σε υφιστάμενα πάρκινγκ. Επίσης, οι δήμοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν αρχίσουν να χωροθετούνε θέσεις φορτιστών εκεί που βρίσκονται χώροι στάθμευσης, άρα περιμένουμε να δούμε πολλούς φορτιστές να τοποθετούνται σε πεζοδρόμια.

«Πρέπει και μπορούμε και στην Ελλάδα να πετύχουμε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο που είναι 8-10 αυτοκίνητα ανά φορτιστή, αρκεί να έχουμε σωστές υποδομές», υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Blink Europe.

Άλλο σημαντικό στοιχείο στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, είναι η εξασφάλιση της απαιτούμενης ισχύος, ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να φορτιστεί σε περίπου ένα δίωρο. Σημειωτέον ότι η φόρτιση γίνεται περίπου δύο φορές την εβδομάδα αφού ένα αυτοκίνητο «βγάζει» με τη φόρτιση  σχεδόν 250 χλμ. plus και οι περισσότεροι οδηγοί δεν διανύουν πάνω από 20 χλμ. την ημέρα.

Xώροι λοιπόν για τους φορτιστές, αλλά και ρεύμα με ισχύ που θα κάνει δυνατή τη γρήγορη φόρτιση.

Ηλεκτροκίνηση και «πράσινα» καύσιμα

Η ηλεκτροκίνηση έχει νόημα, όπως υπογράμμισε ο κ. Πεχλιβάνογλου, αν η παρεχόμενη ισχύς προέρχεται από «πράσινα» καύσιμα. Η Eunice κάνει παραγωγή ενέργειας μόνο από ΑΠΕ, αλλά και όποιος άλλος βάζει φορτιστές θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι η ενέργεια που παρέχεται είναι από «πράσινη» πηγή.

«Αυτό μπορεί να διασφαλισθεί καθώς η παραγόμενη ενέργεια π.χ. από μία ανεμογεννήτρια, μπαίνει στο σύστημα. Ο παραγωγός παίρνει μία βεβαίωση από τον ΛΑΓΗΕ για την ισχύ που παρήγαγε και την οποία στη συνέχεια ο παραγωγός μπορεί να διαθέσει τους πελάτες του.

«Η παραγόμενη «πράσινη» ενέργεια, στη χώρα μας, μπορεί ανετότατα να υποστηρίξει την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Πέραν αυτού, να λάβουμε υπόψη μας, ότι  το αυτοκίνητο γίνεται και μέσο αποθήκευσης ενέργειας, αν σκεφθούμε πως πχ 100 αυτοκίνητα είναι συνδεδεμένα στο Δίκτυο».

Ανάπτυξη και επέκταση εκτός Ελλάδος

Η Blink Europe δημιουργήθηκε πριν ενάμισι χρόνο και το πλάνο ανάπτυξης προέβλεπε ότι ως το τέλος του 2020 θα τοποθετούνταν 200 σταθμοί φόρτισης. Αλλά, συνέβη ο covid-19 που ανάγκασε στην επιβράδυνση των εργασιών. Εν τούτοις, τέλος του 2020 οι φορτιστές Blink θα έχουν υπερβεί κατά πολύ τους 150, με στόχο στα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια, να ξεπεράσουν τις 4.000 και ίσως να φτάσουν τις 5.000.

«Έχουμε ήδη παραγγελίες για περισσότερους από 200 φορτιστές. Οι παραγγελίες αυτές έγιναν από πολλά super market, ενώ υπάρχει και η συνεργασία μας με τη Nissan-Θεοχαράκης. Έχουμε παραγγελίες από ξενοδοχεία 4- 5 αστέρων, ενώ συζητάμε με το 50% και πλέον των ξενοδοχείων ανωτέρων κατηγοριών. Επίσης διαπραγματευόμαστε τοποθετήσεις σε   malls και  επιχειρήσεις πάρκινγκ» είπε ο κ. Πεχλιβάνογλου για να προσθέσει:

«Πολλές επιχειρήσεις σκέπτονται να αντικαταστήσουν  τους στόλους των οχημάτων τους με ηλεκτρικά καθώς μέσω της αναγκαστικής χρήσης της πλατφόρμας παρακολουθείται η δαπάνη που γίνεται, ενώ το κόστος φόρτισης είναι στο ένα τρίτο ανά χλμ, σε σύγκριση με το κόστος της βενζίνης, όπως πολύ μικρότερο είναι και το κόστος συντήρησης.  Στην ηλεκτροκίνηση, τονίζω,  υπάρχει απόλυτος έλεγχος του ποιος φορτίζει».

Ισχυρά τα κίνητρα του κράτους

Σε ό,τι αφορά στα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση, ο κ. Πεχλιβάνογλου υποστηρίζει πως η Ελλάδα, με το νόμο που πρόσφατα ψηφίστηκε, δίνει από τα σοβαρότερα κίνητρα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Ακόμη  και χώρες με παραγωγή οχημάτων, όπως π.χ. η Γερμανία δίνουν αντίστοιχα με τα ελληνικά κίνητρα. Τα κίνητρα με τις επιδοτήσεις αλλά και τις εκπτώσεις φόρου, είναι σημαντικά για ιδιώτες και ακόμη περισσότερο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Τα ηλεκτρικά  αυτοκίνητα δεν είναι φυσικά τα φθηνότερα στην αγορά, αλλά με την επιδότηση γίνονται στην τιμή ανταγωνιστικά, ενώ είναι ασυναγώνιστα στα κόστη συντήρησης. Πέραν αυτού, οι μπαταρίες να είναι πλέον πολύ αξιόπιστες καθώς όλοι οι εισαγωγείς δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας για 8 έτη.

Απλός ο τρόπος φόρτισης

Ο τρόπος πληρωμής είναι ακριβός ίδιος με το e-pass των αυτοκινητοδρόμων, εξήγησε ο κ. Πεχλιβάνογλου.   O ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού οχήματος, μέσω της πλατφόρμας της Blink, που σημειωτέον είναι κρυπτογραφημένη για λόγους ασφαλείας, πιστώνει το λογαριασμό του με χρήματα. Όταν το αυτοκίνητο συνδεθεί στο φορτιστή, η εφαρμογή «βλέπει» εάν υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό οπότε και αρχίζει η φόρτιση.

H Βlink Europe είναι μέλος της κοινοπραξίας Hubject,  ενός συστήματος που με το roaming εξυπηρετεί τον ηλεκτροκίνητο τουρισμό. Όποιος έρχεται από άλλη χώρα, με τη δική του κάρτα και μέσω του δικού του παρόχου, μπορεί να φορτίζει σε θέση της Blink.  Πέραν αυτού, επειδή η Blink Europe θα επεκταθεί σε αρκετές άλλες χώρες τα επόμενα χρόνια, μέσω τη Blink Platform εξασφαλίζεται  ένας ενιαίος τρόπος τιμολόγησης και όλοι οι χρήστες, μπορούν να περνάνε απροβλημάτιστα από φορτιστή σε φορτιστή.

Το …Europe σημαίνει δουλειές στην Ευρώπη

Το όνομα της κοινοπραξίας είναι δηλωτικό. Η Blink Europe θα επεκταθεί πρώτα σε κοντινές χώρες που δεν έχουν και μεγάλη ανάπτυξη στην ηλεκτροκίνηση,  ενώ οργανώνεται και το πότε θα μπούνε Πορτογαλία και Ισπανία. Η επέκταση αυτή θα αρχίσει στους επόμενους μήνες και θα συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια, ενώ Πορτογαλία και Ισπανία πάνε για μετά το 2020.

Εντός του 2020 θα μπούνε πολλοί σταθμοί στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο και στα περίχωρα, όπως επίσης στη Χαλκιδική μα και σε άλλα σημεία  στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ σταδιακά θα ανακοινωθούν και συνεργασίες με Δήμους.

Η Eunice συνεχίζει στον «πράσινο δρόμο»

Η Eunice, ένας ελληνικός καταπράσινος όμιλος, συνεχίζει στους τομείς δραστηριότητάς της, καθώς οι κλασικές ΑΠΕ και τα υβριδικά συστήματα έχουν συνέργειες μεταξύ τους κι’ ο φορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων είναι μόνο ένα κομμάτι του νέου ενεργειακού περιβάλλοντος. Η Eunice πέραν από τα μεγάλα έργα που έχει στον προγραμματισμό της και είναι περίπου στα 1.000 ΜW, έχει μεγάλη ανάπτυξη στους έξυπνους μετρητές, στα μεγάλα και μικρά υβριδικά συστήματα, στα «πράσινα» νησιά και στη μετεξέλιξη του project της Τήλου καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:4029/10

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο – «Έφυγε» η Άντζελα Πεΐτση Κοινωνία

00:1029/10

Θεσ/νίκη: Τα μέτρα που πρότειναν στον Πρωθυπουργό – Πότε θα εφαρμοστούν Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

23:5928/10

Το Παρίσι υπέρ της επιβολής ευρωπαϊκών κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας Διεθνή

23:5028/10

HΠΑ: Μπάιντεν και Ομπάμα μαζί για πρώτη φορά σε προεκλογική συγκέντρωση Διεθνή

23:4028/10

Κορωνοϊός: 77 νέοι θάνατοι στην Τουρκία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3028/10

Το μήνυμα του Τσιτσιπά για το «ΟΧΙ»: Η Ελλάδα μας αξίζει πολλά Αθλητισμός ,Ελλάδα

23:2028/10

Κορωνοϊός-Ιταλία: Οι θετικοί είναι περισσότεροι από τους θεραπευμένους Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1028/10

Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα να συνταχθεί με τη Γαλλία που ζητά κυρώσεις κατά της Τουρκίας Πολιτική

23:0828/10

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφασίζει η κυβέρνηση Ελλάδα ,Πολιτική

23:0028/10

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η ανησυχία στην Ισπανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5028/10

Γερμανία: Ψηφιακά η τουριστική έκθεση ΙΤΒ και το 2021 Διεθνή

22:4028/10

Με τη δέουσα τιμή εορτάστηκε η 80η επέτειος του «ΟΧΙ» στην Αλβανία Διεθνή ,Πολιτική

22:3028/10

Θεσ/νίκη: Διαδικτυακά το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

22:2028/10

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού Πέτρος Κουναλάκης Πολιτική

22:1028/10

ΣΥΡΙΖΑ για 1.547 κρούσματα: Περιμέναμε ο Μητσοτάκης να ανακοινώσει έκτακτο πλάνο ενίσχυ... Κορωνοϊός ,Πολιτική

22:0028/10

Για τα εθνικά θέματα ενημερώνει τα κόμματα ο Δένδιας Πολιτική

21:5028/10

Σε καραντίνα ο Κύπριος ΥΠΕΞ Χωρίς κατηγορία

21:4028/10

Ο χαιρετισμός Μητσοτάκη στα βραβεία «Oxi Courage & Service Awards» στην Ουάσινγκτον Πολιτική

21:2828/10

Διάγγελμα Μακρόν: Γενικό lockdown στη Γαλλία (VIDEO) Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:2028/10

Εκτάκτως συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Συζητούν για lockdown στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

21:1028/10

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης ακυβέρνητου ιστιοφόρου Κοινωνία

21:0028/10

Κορωνοϊός: Μερικό lockdown στην Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5028/10

Α. Γεωργιάδης για lockdown: Τραγικές οι συνέπειες στην οικονομία Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4028/10

Σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις του Covid στην Αν. Μεσόγειο ο Βαρβιτσιώτης Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:3028/10

Βγήκε από την εντατική η ΥΠΕΞ του Βελγίου Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:2028/10

Κορωνοϊός: Το κοινό αποφεύγει τις επισκέψεις παραστάσεων στα θέατρα της Βιέννης Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1028/10

Κρούσματα κορωνοϊού στον Πολύγυρο Χαλκιδικής Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

20:0028/10

Ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει γήρανση του εγκεφάλου Κορωνοϊός

19:5028/10

Κορωνοϊός: Δωρεάν τεστ αύριο από τον ΕΟΔΥ στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:4028/10

Υπουργικό συμβούλιο συγκαλεί αύριο το πρωί ο Μητσοτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:3028/10

Κορωνοϊός-28η Οκτωβρίου: Μηδενική κίνηση σε Αθήνα – Κρήτη (ΦΩΤΟ+VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

19:2028/10

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα Κοινωνία ,Οικονομία

19:1028/10

Υποθαλάσσιο τούνελ θα ενώνει Γερμανία – Δανία Διεθνή ,ΕΕ

19:1028/10

Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο Αρκουμανέας Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:0028/10

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη Σερβία Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:5028/10

Ο χάρτης του κορωνοϊού – Νέο αρνητικό ρεκόρ για τη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4028/10

Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού ο Μακρόν Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:3028/10

Ξάνθη: Βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης… με τα πόδια Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2028/10

Κορωνοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 1.547 κρούσματα – 10 νέοι θάνατοι Ελλάδα ,Σημαντικά

18:1028/10

Αποζημιώσεις υπαλλήλων για αναστολή εργασίας ζητά η ΠΕΔΚΜ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:0028/10

Κορωνοϊός: Σε απομόνωση ο Ντόναλντ Τουσκ Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:5028/10

Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία «Κίρκη» Ελλάδα

17:4028/10

Σάμος: Βύθισαν… τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:3028/10

Ιράν – Κορωνοϊός: Ρεκόρ 415 θανάτων σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

17:2028/10

Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως νέα στοιχεία της υπόθεσης Κοινωνία

17:1028/10

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές και μηνύσεις για απόπειρα παρέλασης Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:0028/10

Η ΝΔ αποχαιρετά τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο Κόμματα ,Πολιτική

16:5028/10

Κίρκη: «Σάρωσε» τη Σούγια της Κρήτης (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

16:4628/10

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τιμά την ελληνική Επέτειο (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός

16:4028/10

Εορτασμός της επετείου του «ΟΧΙ» στον Δ. Ωραιοκάστρου Δήμοι

16:3028/10

Βίντεο του ΓΕΣ για το έπος του 1940 Ελλάδα

16:2028/10

Αττική: Πρωταθλήτρια στα πρόστιμα στους… ξενύχτηδες Κοινωνία

16:1228/10

Με τσίπουρα και καφέδες η 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:1028/10

Φυλακές Τρικάλων: Απ’ όλα είχε ο… μπαχτσές Κοινωνία

16:0028/10

Σέρρες: Εξιχνιάστηκε κλοπή 9.500 ευρώ από κατάστημα Χωρίς κατηγορία

15:5028/10

ΝΔ: «Ημέρα εθνικής υπερηφάνειας η σημερινή» Ελλάδα ,Πολιτική

15:4028/10

Αθ. Τσακρής: Τώρα μπαίνουμε στο πραγματικό επιδημικό κύμα κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

15:3928/10

Νεκροί 2 kitesurfers στην Ρόδο – Τους παρέσυραν οι άνεμοι Κοινωνία

15:3028/10

Μήνυμα του δημάρχου Αριστοτέλη για την Επέτειο του «ΟΧΙ» Β.Ελλάδα ,Δήμοι

15:2928/10

ΕΕ: Η Κομισιόν ανακοίνωσε νέα μέτρα κατά της πανδημίας Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

15:2728/10

Μητσοτάκης: Να επιστρατεύσουμε τις αρετές που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη Πολιτική ,Σημαντικά

15:2028/10

Σουφλί: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών Ελλάδα

15:1028/10

Γιγάντια ελληνική σημαία στον Υμηττό για την 28η Οκτωβρίου Ελλάδα

15:0028/10

Στα «γαλανόλευκα» το σιντριβάνι της Ομόνοιας (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα

14:5228/10

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα τεστ των συνεργατών της Ν. Κεραμέως Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:5228/10

Ζέρβας: Γιορτάζουμε την Ελλάδα που ξέρει να μάχεται Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5028/10

19 χρόνια αήττητη από Γερμανούς η Γιουνάιτεντ! Αθλητισμός

14:4928/10

Βεβήλωσαν το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες Κοινωνία

14:4028/10

Λίβανος και Ισραήλ συνομιλούν για τα θαλάσσια σύνορα Διεθνή

14:3528/10

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι θάνατοι στην Ελλάδα – Στους 600 οι νεκροί Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:3028/10

Βαρβιτσιώτης: Οι Έλληνες ενωμένοι δεν έχασαν ποτέ! Πολιτική

14:2428/10

Πορτμπαγκάζ «τιγκαρισμένο» με 72 κιλά κάνναβης Κοινωνία

14:2028/10

Αναστασιάδης: Έξαρση των τουρκικών απειλών η επίθεση Ερντογάν στον Μακρόν Διεθνή

14:1028/10

Επτά προσαγωγές στο Σύνταγμα για απόπειρα κατάθεσης στεφάνου Κοινωνία

14:0828/10

Απ. Τζιτζικώστας: Το Έπος του ’40 συνεχίζει να μας εμπνέει Ελλάδα ,Περιφέρειες

14:0028/10

Ερντογάν: Οι χώρες της Δύσης θέλουν να αρχίσουν πάλι τις Σταυροφορίες Διεθνή

13:5528/10

Θεσ/νίκη: Ο δρομέας με τα γαλανόλευκα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:4628/10

Τους εκπροσώπους των κομμάτων ενημερώνει αύριο ο Ν. Δένδιας Κόμματα ,Πολιτική

13:4528/10

Η λίστα με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη 29/10 λόγω κορωνοϊού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:4028/10

28η Οκτωβρίου: Η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Κοινωνία

13:3028/10

Κορωνοϊός: Πάρτι, συνωστισμός και παραβιάσεις ωραρίων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

13:3028/10

Πάτρα: Έκαναν παρέλαση παρά την απαγόρευση (VIDEO) Κοινωνία

13:2128/10

Ένταση στο Σύνταγμα – Επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη Κοινωνία

13:1828/10

Τουρκία: Κινείται δικαστικά εναντίον του Charlie Hebdo Διεθνή

13:1528/10

Οικονόμου: Η 28η Οκτωβρίου είναι μέρα υπέρτατης θυσίας και ανυπολόγιστου ηρωισμού Πολιτική

13:1528/10

Μήνυμα Εμ. Καρρά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Β.Ελλάδα ,Δήμοι

13:1028/10

Κορωνοϊός: Θετικός ο γιος της Φ. Γεννηματά Κόμματα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:0228/10

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος Κόμματα ,Πολιτική

13:0028/10

Ν. Δένδιας: Τιμή σε όσους υπερασπίσθηκαν την εδαφική μας ακεραιότητα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:5628/10

Μητσοτάκης: Στο υποβρύχιο «Κατσώνης» – Το «ευχαριστώ» για τις αόρατες ασπίδες Πολιτική

12:4728/10

Θεσ/νίκη: Αστυνομικά μπλόκα στις αυτοσχέδιες παρελάσεις (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4528/10

Β.Κικίλιας: Η Ελλάδα δεν γονατίζει, η Ελλάδα θα μείνει όρθια σε κάθε δοκιμασία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

12:3428/10

Κορωνοϊός: Δέκα κρούσματα στο «Θεραπευτήριο Αθηνών» Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:3028/10

Τσίπρας: Να προασπίσουμε τον αγώνα του ’40 στις νέες απειλές Πολιτική

12:2628/10

Προγνωστικά: Με το combo της Τσέλσι και τον διπλασιασμό στο Μάντσεστερ Αθλητισμός

12:1528/10

Πλακιωτάκης: Σήμερα θα ξέρουμε τι έγινε με το “Καλλιστώ” Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:0028/10

Γεννηματά: Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά Κόμματα ,Πολιτική

11:5228/10

Κορωνοϊός: Ακόμα πέντε νεκροί στην Ελλάδα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:4628/10

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία των «Ενωμένων Μακεδόνων» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4528/10

Συμφωνία για το lockdown θέλει να κάνει η Μέρκελ με τους ηγέτες των κρατιδίων Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

11:4528/10

Θεσ/νίκη: Επεισόδια στην Ηλιούπολη- Τραυματίστηκε αστυνομικός (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4528/10

Πώς να καλύψει τις απουσίες; Αθλητισμός

11:3428/10

Γ’ Σώμα Στρατού: Το μήνυμα της ΠτΔ για την 28η Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ+VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

11:3028/10

Γ. Αγγελοπούλου: Εκδηλώσεις έκπληξη για το 2021 και συλλεκτικά νομίσματα Ελλάδα

11:1528/10

Μόσιαλος: Τα κρούσματα είναι περισσότερα από όσα ανακοινώνονται Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:1328/10

Το μήνυμα του πιλότου F-16 για την 28η Οκτωβρίου (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

11:0128/10

Μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

11:0028/10

ΗΠΑ: Χάκαραν το προεκλογικό site του Τραμπ Διεθνή ,Πολιτική

10:4828/10

Μισέλ: Η ΕΕ θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν το τέλος του έτους Διεθνή ,ΕΕ ,Σημαντικά

10:4528/10

Στο Καστελλόριζο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία Κοινωνία

10:3228/10

Συνελήφθη ο πλοίαρχος του Maersk Launceston για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

10:3028/10

Δενδροπόταμος: Συνελήφθη 52χρονη για περισσότερα από 20 κιλά κάνναβη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:3028/10

Τζόκερ: Στην Παραμυθιά το «χρυσό» δελτίο Κοινωνία

10:1928/10

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Δυνατοί άνεμοι, αφρικανική σκόνη και βροχή στα νότια Ελλάδα ,Σημαντικά

10:1528/10

Θ. Καράογλου: Λέμε «ΟΧΙ» σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Β.Ελλάδα ,Πολιτική

10:0028/10

Μήνυμα στην Τουρκία από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην Ημερήσια Διαταγή για την 28η Οκτωβρίου (V... Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5628/10

Στο υποβρύχιο Παπανικολής ο Κ. Μητσοτάκης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:4528/10

Covid: Σοκ στην Ισπανία από τον ημερήσιο αριθμό νεκρών Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:3028/10

Ο Αντώνης Κανάκης πρωταγωνιστής στην καμπάνια των Ενεργών Μπαμπάδων (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1828/10

Εξαδάκτυλος: Ώρες από το κόκκινο απέχει η Θεσσαλονίκη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

09:1528/10

Στ. Καλαφάτης: Ναι μας λείπει η παρέλαση αλλά… Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:0028/10

Κυκλοφορεί ο μεγάλος δίσκος με τίτλο «Άλμπουμ» του Χάρη Μακρή Ελλάδα

08:5428/10

Μια συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4528/10

Ποια είναι τα σενάρια για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

08:3528/10

Τουρκία: Έξαλλη με τον ημίγυμνο Ερντογάν του Charlie Hebdo (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Σημαντικά

08:3028/10

Πρόγραμμα «Γέφυρα»: Λήγει στις 31/10 η προθεσμία Χωρίς κατηγορία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ