Χαλκιδική: Εντοπίστηκε κρούσμα μεταλλαγμένου στελέχους κορωνοϊού

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε κρούσμα μεταλλαγμένου στελέχους κορωνοϊού

Κρούσμα μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού εντοπίστηκε στη Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.gr. Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, κ. Μανώλης Καρράς, μιλώντας στο GRTimes.gr εκτιμά ότι το μεταλλαγμένο κρούσμα, ήταν αυτό που οδήγησε την περιοχή στο “κόκκινο”.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Κρούσμα μεταλλαγμένου στελέχους κορωνοϊού βρέθηκε στη Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

“Δυστυχώς βρέθηκε κρούσμα μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού και στην περιοχή μας. Εκτιμώ ότι για αυτό τον λόγο μπήκαμε “στο κόκκινο”. Όμως, υπάρχει αυξημένη διασπορά στην περιοχή. Είναι ήδη δύο νηπιαγωγεία και ένα δημοτικό σχολείο κλειστά εδώ και τρεις ημέρες”, αναφέρει ο δήμαρχος στο GRTimes.

Ο ίδιος, εντοπίζει ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον εμπορικό κόσμο της περιοχής μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων.

“Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου. Όντως ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος αλλά συμφωνούμε όλοι ότι προέχει η υγεία. Δε χρειάζεται να αντιδράσουμε στα νέα μέτρα, έχουμε μεταλλαγμένο κρούσμα και πρέπει να καταπολεμήσουμε την εξάπλωση του ιού. Πιστεύω όλοι θα πειθαρχήσουν”, εκτιμά.

Ο κ. Καρράς, σχολιάζει με χιούμορ την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα, αναφέροντας: “Άντε, και καλή μας ξεκούραση!”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ