Χανιά: Συνελήφθη πρόεδρος φιλοζωικής

Χανιά: Συνελήφθη πρόεδρος φιλοζωικής

Διατηρούσε παράνομο ιατρείο ζώων στο σπίτι της – Βρέθηκαν ληγμένα κτηνιατρικά φάρμακα κάποια εκ των οποίων δεν ήταν καν εγκεκριμένα, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου, παρουσία Ειρηνοδίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, συνελήφθη σήμερα πρόεδρος ενός φιλοζωικού συλλόγου στον Αποκόρωνα καθώς στο σπίτι της φέρεται να διατηρούσε παράνομο ιατρείο ζώων.

Μετά από έρευνα που έγινε το πρωί στο σπίτι της σε χωριό του Αποκόρωνα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αποκορώνου παρουσία Ειρηνοδίκη καθώς και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, βρέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Flashnews.gr,  χειρουργικά εργαλεία καθώς και μεγάλος αριθμός (πάνω από 200) ληγμένων κτηνιατρικών φαρμάκων, κάποιων μάλιστα εκ των οποίων δεν ήταν καν εγκεκριμένα σκευάσματα. Όλα τα σκευάσματα κατασχέθηκαν ενώ και η γυναίκα συνελήφθη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κτηνιατρικά φάρμακα που βρέθηκαν στο κτηνιατρείο ήταν ληγμένα από το 2011 με ό,τι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται για τα ζώα συντροφιάς που ιδιοκτήτες τους τα πήγαιναν στο συγκεκριμένο παράνομο ιατρείο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ