Χαρδαλιάς: Έτσι θα γιορτάσουμε φέτος την Τσικνοπέμπτη

Χαρδαλιάς: Έτσι θα γιορτάσουμε φέτος την Τσικνοπέμπτη

Ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης 2021 δεν θα έχει κάποια αλλαγή στα μέτρα που είναι ήδη σε ισχύ, τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης  Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως δεν αλλάζει τόσο ο τρόπος μετακίνησης, όσο και το ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στα υφιστάμενα μέτρα και αυτό γιατί οι συγχρωτισμοί και οι μετακινήσεις μπορεί να έχουν εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες γιατί συμβάλλουν αποφασιστικά στην εξάπλωση του ιού. Ας περιοριστούμε στους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε έτσι κι αλλιώς καθημερινή επαφή έτσι ώστε να μη βρεθούμε τις επόμενες μέρες μία ακόμη έξαρση της πανδημίας, υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Για την Τσικνοπέμπτη ισχύει ό,τι ισχύει και τις υπόλοιπες ημέρες. Ας περάσουμε την Τσικνοπέμπτη σε στενό κύκλο, ας περιοριστούμε στους ανθρώπους που έχουμε στενή επαφή, για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, πρέπει να στείλουμε SMS στο 13033 σε περίπτωση που θέλουμε να πάμε να ψωνίσουμε κρέατα για να ψήσουμε ή να πάμε σε κάποιο σπίτι για να φάμε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ