Χειμερινά θέρετρα: Είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε το χιόνι και το «πράσινο» φως

Χειμερινά θέρετρα: Είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε το χιόνι και το «πράσινο» φως

Τα μερομήνια προβλέπουν χιονοπτώσεις, τα χιονοδρομικά κέντρα έχουν κάνει τις απαραίτητες συντηρήσεις της χρονιάς – και της πενταετίας- σε μηχανήματα και λιφτ, ο κόσμος έχει διάθεση και ανάγκη να αποδράσει αλλά οι επιχειρηματίες των χειμερινών προορισμών κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα. «Εάν χαθεί η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, τότε καταστραφήκαμε» αναφέρουν στο GRTimes.gr.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) 

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης σχετικά με το τι θα ισχύει τελικά για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο της Ελλάδας, βρίσκονται στα πρόθυρα… νευρικής κρίσης. Εάν και εφόσον, δεν επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, παραμείνουν κλειστά τα χιονοδρομικά κέντρα, κατ’ επέκταση θα κατεβάσουν ρολά και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. Εκείνες δηλαδή που σχετίζονται με τη φιλοξενία (σ.σ. να υπενθυμίσουμε ότι τα ξενοδοχεία στο δεύτερο lockdown έχουν το δικαίωμα να λειτουργούν από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για μη λειτουργία τους), διότι εστίαση και διασκέδαση γενικότερα, βρίσκονται, ούτως ή άλλως, σε αναστολή.

Από το ρεπορτάζ του GRTimes.gr σε χειμερινά θέρετρα που διαθέτουν χιονοδρομικά κέντρα, αποτυπώνεται η αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι’ από τη μια ο φόβος λόγω της πανδημίας, από την άλλη τα τρέχοντα έξοδα και οι υποχρεώσεις που δεν έχουν σταματημό, και βεβαίως η ανάγκη του κόσμου να αποδράσει, που στις περισσότερες περιπτώσεις το ενδιαφέρον είναι έντονο, ωστόσο, οι όποιες κρατήσεις είναι εικονικές και ‘παγωμένες’.

Ελατοχώρι στην Ορεινή Πιερία

Ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, αυτό του Ελατοχωρίου, στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων, σε υψόμετρο 1.450 μ., μόλις  8 χλμ. από τον Παλιό οικισμό και το Νέο Ελατοχώρι, 36 χλμ. από την Κατερίνη και 105 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, με πίστες που διαγράφονται ανάμεσα σε δάση από οξιές και πανοραμική θέα, κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος σκιέρ αλλά και απλών επισκεπτών που είναι λάτρεις του βουνού και της φύσης.
«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει τους ελέγχους και τις συντηρήσεις – της ετήσιας (Ε1) και της πενταετίας (Ε2)- σε όλα, περιμένουμε το χιόνι και τι θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση» αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου Κώστας Γκλάρας.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι φέτος τα έξοδα για το χιονοδρομικό είναι διπλάσια (συμπεριλαμβάνεται τόσο ο ετήσιος έλεγχος του χιονοδρομικού, των μηχανημάτων και των συντηρήσεων, όσο και της πενταετίας), «πάμε στις 50.000 – 60.000 ευρώ» προσθέτοντας ότι εάν δεν λειτουργήσει το χιονοδρομικό κατά την εορταστική περίοδο το πλήγμα θα είναι μεγάλο, όχι μόνο για το χιονοδρομικό αλλά και για όλη την περιοχή.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι, φέτος τα τρία σαλέ του χιονοδρομικού (βάση, λιφτ και κορυφή) έχουν μισθωθεί σε νέους ιδιώτες για την επόμενη πενταετία, που και εκείνοι με τη σειρά τους έχουν ‘ρίξει’ χρήματα για ανακαινίσεις και αναμένουν τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Όσο για τους επιχειρηματίες στο Ελατοχώρι, στο Νέο και το Παλιό Χωριό, «δεν κλαίνε, γιατί ντρέπονται» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι η ετήσια επισκεψιμότητα στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου είναι περί στους 60.000 – 70.000 επισκέπτες, με το 50% να απορροφάται τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Χιονοδρομικά κέντρα Ημαθίας

Προνομιακός νομός η Ημαθία στην Κεντρική Μακεδονία με τα δυο της χιονοδρομικά κέντρα στο όρος Βέρμιο, το Σέλι στη Βέροια και τα Τρία Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα.

«Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, εμείς είμαστε έτοιμοι» αναφέρει στο GRTimes.gr ο Γιώργος Πλατίτσας που διαχειρίζεται το ομώνυμο σαλέ στη βάση της καρέκλας «Φίλιππος» στο Σέλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συντηρήσεις στα μηχανήματα και στα λιφτ έχουν γίνει, ωστόσο όπως λέει ο κ. Πλατίτσας, εάν δεν λειτουργήσει και φέτος το χιονοδρομικό, θα είναι καταστροφή.

Ας μην ξεχνάμε ότι το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, στη νοτιοδυτική πλαγιά του Βερμίου όρους σε υψόμετρο 1.500 μ. – 1.900 μ., είναι το παλαιότερο χιονοδρομικό της χώρας μας και το πρώτο οργανωμένο.

Για την ιστορία, ήταν το 1934 όταν οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Χιονοδρομίας και έκτοτε το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου μετράει 86 χρόνια ζωής. Ο πρώτος αναβατήρας «Φίλιππος» τοποθετήθηκε το 1955 (η εναέρια καρέκλα μήκους 750 μ.) και το 1968 επεκτάθηκε κατά 500 μ. φτάνοντας σε υψόμετρο 1.730 μ.

Το δεύτερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ημαθία, τα Τρία Πέντε Πηγάδια εκτείνονται στη δυτική πλευρά του Βερμίου όρους, σε υψόμετρο 1.430 μ., και διαθέτει πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας, οι οποίες διαγράφονται ανάμεσα σε δάσος οξιάς.

Το χιονοδρομικό για τη φετινή σεζόν, κατόπιν απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάουσας, θα περάσει στη διαχείριση του ΕΟΣ Νάουσας, ωστόσο όπως ενημερώνει το GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Δήμος Γυρούσης εκκρεμούν κάποιες εργασίες όπως, οι συντηρήσεις των μηχανημάτων, τόσο η ετήσια όσο και εκείνη της πενταετίας, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν με έξοδα του Δήμου Νάουσας, καθώς και το να δοθεί η άδεια λειτουργίας. Εφόσον τα παραπάνω λυθούν και εάν επιτραπεί η λειτουργία του χιονοδρομικού, θα λειτουργήσει σχολή για εκμάθηση σκι, το lift μπαρ και τα συρόμενα λιφτ. Η διθέσια καρέκλα, όπως πληροφορείται το GRTimes.gr δεν θα λειτουργήσει, λόγω υψηλού κόστους αλλά και της ιδιόμορφης κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας μιλώντας στο GRTimes.gr επισημαίνει ότι οι συντηρήσεις θα ολοκληρωθούν και το χιονοδρομικό Τρία Πέντε Πηγάδια θα λειτουργήσει «κορωνοϊού επιτρέποντος» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σ’ ότι αφορά το κλίμα στον χώρο της φιλοξενίας στην Ημαθία με τα 21 ξενοδοχεία και τις 1.500 κλίνες, όπως πληροφορεί το GRTimes.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων Δημήτρης Μάντσιος, η κατάσταση είναι αρκετά υποτονική. Για την περιοχή της Βέροιας υπάρχουν τηλέφωνα αλλά όχι κρατήσεις ενώ στη Νάουσα επικρατεί ησυχία. «Μας ρωτάνε, θα είστε ανοιχτά, τα χιονοδρομικά κέντρα θα λειτουργούν;» λέει ο κ. Μάντσιος και προσθέτει «μα, αφού, και εμείς, δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει».

 Η «βασίλισσα» του χειμώνα

Αφήσαμε για το τέλος του σημερινού μας ρεπορτάζ το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας, τον Παρνασσό, με τις 23 πίστες, συνολικού μήκους 34 χιλιομέτρων το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού το οποίο λειτουργεί αδιάκοπα από το 1976 σε υψόμετρο 1.640 έως 2.260 μέτρων, αποτελεί το αρτιότερο και πιο σύγχρονο τεχνολογικά χιονοδρομικό της χώρας, το οποίο, κατά μέσο όρο, κόβει 140.000 – 150.000 εισιτήρια ετησίως.

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr οι συντηρήσεις στα μηχανήματα έχουν γίνει και είναι σχεδόν όλα έτοιμα (στο 90%) για να υποδεχτούν σκιέρ και επισκέπτες που αγαπούν το βουνό. Άλλωστε, τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό έχουν ήδη πέσει, πρόσφατα, αυτό που απομένει είναι να δοθεί το «πράσινο» φως από την Κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων απορροφάει το 30% – 40% των εισιτηρίων στο χιονοδρομικό του Παρνασσού. Η πρώτη ημέρα του χρόνου (Πρωτοχρονιά) καθώς και η Κυριακή της Αποκριάς είναι οι δυο ημέρες που ο Παρνασσός δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες – περί τις 7.000 ημερησίως.

Σ’ ότι αφορά τη «βασίλισσα» του χειμώνα, την Αράχωβα, εκεί η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη, διότι εάν δεν επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για την εορταστική περίοδο θα είναι καταστροφή για τους εμπλεκόμενους του τουρισμού. «Θα μας αυτοκτονήσουν» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο GRTimes.gr.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16:1127/01

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ξενοδόχων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

16:1027/01

Μήνυμα Γκουτέρες για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος Διεθνή

16:0027/01

Χρυσό Μετάλλιο στον Μόσιαλο από τον Δ. Τρικκαίων Δήμοι ,Κοινωνία

15:5027/01

Θεσσαλονίκη: Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες η Δημοτική Αστυνομία (VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:4127/01

ΝΔ απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο κορωνοϊός κολλάει παντού. Δεν κάνει διακρίσεις Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:4027/01

Σακελλαροπούλου: Το Ολοκαύτωμα μας αφορά όλους, όχι μόνο τον εβραϊκό λαό Ελλάδα ,Πολιτική

15:3627/01

Άνοιξε το ΟΝΟΜΑ, το 5άστερο smart ξενοδοχείο της «Anatolia» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:3027/01

Διαδικτυακά σεμινάρια θεάτρου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

15:2427/01

BBC: Ύποπτο πακέτο στο εργοστάσιο της AstraZeneca Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:2027/01

Μεταφορά ηλικιωμένων στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά για εμβολιασμούς Δήμοι ,Κοινωνία

15:1527/01

Τον δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ υποδέχθηκε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Δήμοι ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:1027/01

Αργεντινή: Στάχτη έγιναν 65.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων Διεθνή

15:0727/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Με μεγάλη ανταπόκριση η εκστρατεία αιμοδοσίας (VIDEO) Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

15:0027/01

Κυρ. Μητσοτάκης: Τιμούμε τη μνήμη των Εβραίων που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα Πολιτική

14:5027/01

Την απόσυρση νομοσχεδίου Κεραμέως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υποβαθμίζει τα ΑΕΙ» Πολιτική

14:4027/01

Σε εξέλιξη η κατασκευή αγωγού για πόσιμο νερό στη Ν.Καλλικράτεια Δήμοι ,Ελλάδα

14:3827/01

Το 1/5 των αναπληρωτών εκπ/κών που διορίστηκαν δεν ανέλαβε υπηρεσία Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

14:3527/01

Θάνατος Βούλγαρου οπαδού: Διαφωνία για κατηγορούμενο Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:3027/01

Χαλκιδική: Σε ποιους δρόμους είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες Δήμοι

14:2327/01

Γρηγόρης Δημητριάδης: Ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου που επηρεάζει και εμπνέει Παραπολιτικά ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:2027/01

Βραδιά με Κύπελλα, αουτσάιντερ και ελλείψεις Αθλητισμός

14:1227/01

Forum «Η Ελλάδα το 2040»: Η σύνθεση ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για το μέλλον της χώρας... Ελλάδα ,Πολιτική

14:1027/01

Μήνυμα Δένδια για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος Πολιτική

14:0327/01

Αναθεωρεί η Astra Zeneca – Επανέρχεται στις συνομιλίες με Κομισιόν Διεθνή ,Σημαντικά

13:5427/01

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:4527/01

Προμηθεύτηκαν 30 εκατ. μάσκες από φαρμακεία οι Θεσσαλονικείς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3127/01

H Jysk στους top employers της Ελλάδας Επιχειρήσεις

13:3027/01

Άρχισαν οι εργασίες για τη νέα παιδική χαρά στη Ροτόντα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:2627/01

Συνάντηση Φωτιάδη με τον δήμαρχο Δέλτα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

13:1527/01

Βραζιλία-Covid-19: Αγγίζουν τα 9 εκατομμύρια τα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:1027/01

Πρύτανης ΑΠΘ: Περιπτώσεις «Μπουραντώνη» δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες (VIDEO) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:0827/01

Κοζάνη: Συγκλονίζει η μαρτυρία άνεργου καρκινοπαθή που του έκοψαν το ρεύμα με -6 Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

13:0327/01

Θεσσαλονίκη: Βουτιά τζίρου για το 81% των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:0027/01

Κορωνοϊός: «Κοκτέιλ» μονοκλωνικών αντισωμάτων φαίνεται να λειτουργεί σαν παθητικό εμβόλιο Κορωνοϊός

12:5827/01

Αποχώρησε η Astrazeneca από τις συνομιλίες με την Κομισιόν Κορωνοϊός

12:5627/01

Ζ. Δεμέστιχα: Οι τροφικές αλλεργίες και ο κίνδυνος αναφυλακτικού σοκ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Υγεία

12:5427/01

Κρούσμα κορωνοϊού στο 9ο Δημοτικό Ευόσμου Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

12:4627/01

Τ. Γαϊτάνης: Η θωράκιση της Δημοκρατίας πρέπει να είναι διαρκής Κοινωνία ,Πολιτική

12:4527/01

Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία έχει δείξει διάθεση για αλλαγή πλεύσης Ελλάδα ,Πολιτική

12:3027/01

Ξάνθη: Είχαν κλέψει επτά αυτοκίνητα Ελλάδα ,Κοινωνία

12:2827/01

“Ποτέ ξανά”: Η Θεσσαλονίκη τίμησε τα θύματα του Ολοκαυτώματος (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1827/01

Θεσσαλονίκη: Έκδοση Σύρου καταζητούμενου για τρομοκρατία Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1527/01

Κύπρος: Αναμένεται σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:0027/01

Εντοπίστηκαν σε σπίτι πάνω από 380 εικόνες και εκκλησιαστικά είδη Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

11:5127/01

“Ζωντανή Βιβλιοθήκη με θέμα το Περιβάλλον” Κοινωνία ,Περιβάλλον

11:5127/01

Δασκάλου: Ένα κανάλι για να με κρατά σε επαφή με τον κόσμο (ΗΧΗΤΙΚΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

11:4527/01

ΑΠΘ: Κατάληψη στο κτίριο διοίκησης από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:4027/01

Κόπτσης: Είμαστε έτοιμοι για το άνοιγμα Γυμνασίων-Λυκείων (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

11:3027/01

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν φιάλες φρέον αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ! Ελλάδα

11:1827/01

Πλημμύρισε (ξανά) το Μαυρομμάτι Ροδόπης – Προβλήματα σε Έβρο, Αγρίνιο Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

11:1527/01

Με το combo της Σεβίλλης και αγγλικά γκολ στο 1.75 Αθλητισμός

11:0027/01

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ δίνουν συμβουλές εξωτερικής πολιτικής στη Βρετανίδα πρέσβη Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

10:4927/01

Εμπιστοσύνη στην άμυνα του Πρίφτη Αθλητισμός

10:4527/01

Courier-Delivery: Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ για ένταξή τους στα ΒΑΕ Βουλή ,Κοινωνία

10:3527/01

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι πλοηγοί στα λιμάνια Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Χωρίς κατηγορία

10:3427/01

Διακοπές νερού σε Ωραιόκαστρο και Εύοσμο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3027/01

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ατζέμης Κοινωνία

10:1527/01

Ν/σ για αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες, αναστολή πληρωμών, μηδενικά ενοίκια, επιταγές και α... Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

10:0027/01

ΕΟΔΥ: Πού διενεργούνται σήμερα drive through test Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:4727/01

Συναντήσεις Κικίλια για την εξέλιξη της πανδημίας Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

09:4527/01

Γώγος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι αποφάσεις για Γυμνάσια-Λύκεια Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

09:3027/01

Δυτική Μακεδονία: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία Κοινωνία ,Περιφέρειες

09:1527/01

Δημόπουλος: Θα ληφθούν νωρίτερα μέτρα αν χρειαστεί Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:0027/01

ΝΔ: Καταδικάζει την επίθεση κατά του Βαρτζόπουλου Κοινωνία ,Πολιτική

08:4527/01

ΗΠΑ: Η πανδημία «κόστισε» 240 δισεκ. δολάρια στην αμερικανική βιομηχανία εστιατορίων Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:3027/01

Νέα εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

08:1527/01

Θρεπτικές τροφές που ενισχύουν το πεπτικό σύστημα Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

08:0027/01

Σχολεία: Ποια θα μείνουν κλειστά λόγω κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:5827/01

Χωρίς νερό το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5027/01

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έσπασαν οθόνες ΑΤΜ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4527/01

Γέμισε η Χαλκιδική αγριογούρουνα – Ανησυχία για αφρικανική πανώλη και καλλιέργειε... Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

07:4227/01

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατοικία απέναντι από το «Λοιμωδών» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3027/01

«Karbola Homes»: Αμερικανο-εβραϊκό fund «ζωντανεύει» διατηρητέο Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:1527/01

Επαγρύπνηση, συγκριτικά καλά επιδημιολογικά δεδομένα και ανησυχία για την Αττική Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0527/01

Θεσσαλονίκη: Καταστήματα πετούν συσκευασίες στα πεζοδρόμια (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:0027/01

O καιρός σήμερα, Τετάρτη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

00:0027/01

Βέλγιο: Αυστηρά μέτρα για τα ταξίδια από αύριο και έως 1η Μαρτίου Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5726/01

Πάτρα: Μια σύλληψη για το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό Κοινωνία

23:5526/01

ΑΠΘ: Από τέλη Δεκεμβρίου η βρετανική μετάλλαξη στην Ελλάδα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:5026/01

Twitter: Επιστρατεύει…κατασκόπους για τη μάχη κατά των fake news Κοινωνία ,Τεχνολογία

23:4626/01

Ιταλία: Κάλεσμα Κόντε «σε όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον της χώρας» Διεθνή

23:4026/01

Γερμανία: Ενδεχόμενο σχεδόν εκμηδενισμού των διεθνών πτήσεων προς τη χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3526/01

Covid-19: Τα αποτελέσματα του εμβολίου της Johnson & Johnson αναμένονται «την επόμ... Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3026/01

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη αγκαλιάζει μέσω του ΚΕ.Κ.Π.Α.Π. όλα τα άτομα της τρίτης ηλικίας Δήμοι

23:2926/01

Κακοκαιρία: Επικίνδυνη επιδείνωση σε Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο Ελλάδα ,Σημαντικά

23:2526/01

Γαλλία-covid-19: Αύξηση κρουσμάτων εν μέσω φόβων για ένα νέο lockdown Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2026/01

Η Τουρκία απαγόρευσε μουσική και πάρτι στα χειμερινά θέρετρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1526/01

Δ. Αθηναίων: Μέτρα προστασίας για τους άστεγους ενόψει της κακοκαιρίας Δήμοι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ