Χειμερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν φέτος στις 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. «Δεν ελπίζουμε ότι θα αλλάξει πολύ η κατάσταση ωστόσο οι εκπτώσεις είναι μια πηγή ελπίδας για ρευστοποίηση χρημάτων» τονίζει στο GRTimes, ο πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, οι χειμερινές εκπτώσεις γίνονται από τη δεύτερη Δευτέρα (9/1) και διαρκούν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Φέτος, στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων περιλαμβάνεται και μία Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και συγκεκριμένα η 15η Ιανουαρίου.

«Θα κάνουμε χειμερινές εκπτώσεις γιατί αυτός είναι ο νόμος εδώ και 40χρονια. Ωστόσο δεν ελπίζουμε ότι θα αλλάξει πολύ η κατάσταση, όμως οι εκπτώσεις είναι μια πηγή ελπίδας για ρευστοποίηση χρημάτων. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να κατεβεί ο κόσμος στην αγορά και αν έχει χρήματα και να ψωνίσει. Φέτος στις χειμερινές εκπτώσεις τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή (15/1)» ανέφερε στο GRTimes, ο πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τη συγκεκριμένη ημερομηνία (Κυριακή 15/1)  είναι προαιρετικό, από τις 11:00 έως τις 20:00.

Τις υπόλοιπες ημέρες η αγορά θα λειτουργεί με το ισχύον ωράριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Χειμερινές Εκπτώσεις με “click in shop”

ΕΣΕΕ: H Βlack Friday έγινε Black Week , με εκπτώσεις ως 30% και συμμετοχή 61%

Πρωτοβουλία Πλακιωτάκη – Μακρή: Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά αναπληρωτών εκπαιδευτικών

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top