Χιονοδρομικά κέντρα: Με χιόνι αλλά δίχως κόσμο – Θα ανοίξουν;

Χιονοδρομικά κέντρα: Με χιόνι αλλά δίχως κόσμο – Θα ανοίξουν;

Με τον «Λέανδρο» να βρίσκεται σε εξέλιξη και πολλές περιοχές της Ελλάδας να έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ο χειμερινός τουρισμός εξακολουθεί να είναι στον «πάγο» ενώ τα χιονοδρομικά κέντρα, προετοιμασμένα αλλά και χιόνια, αναμένουν ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση, για το εάν τελικά, θα λειτουργήσουν για τη φετινή σεζόν. «Η χρονιά είναι χαμένη» δηλώνουν εμπλεκόμενοι στο GRTimes.gr, δίχως ωστόσο να χάνουν την όποια αισιοδοξία τους.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

«Η αλήθεια είναι ότι μας απασχολούν τα χιονοδρομικά’ τώρα που ήρθαν και τα χιόνια και θα έχουν όλα τα χιονοδρομικά αρκετό χιόνι για να μπορούν να δουλέψουν, ένα από τα θέματα που μας απασχολούν είναι και αυτά» ανέφερε σε χθεσινή πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα πρώτα χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας με την έλευση της κακοκαιρίας «Λέανδρος» έφεραν κάποια συγκρατημένα χαμόγελα σε εμπλεκόμενους του χειμερινού τουρισμού. Ωστόσο, εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, και βεβαίως, των απαγορεύσεων των μετακινήσεων από νομό σε νομό, διογκώνεται το πρόβλημα σχετικά με τη λειτουργία, εφόσον δοθεί «πράσινο» φως, των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας, σε επίπεδο έλευσης επισκεπτών, σαλέ, εστιατορίων κτλ.

Από το ρεπορτάζ του GRTimes.gr σε χιονοδρομικά κέντρα, αποτυπώνεται η αγωνία των εμπλεκόμενων. «Είμαστε έτοιμοι» δηλώνουν, «τα χιόνια έπεσαν», μπορεί να μην επαρκούν, μέχρι στιγμής, για χιονοδρομία, ωστόσο, σε συνδυασμό με τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού κ. Γεωργιάδη, διατηρούνται οι όποιες ελπίδες, έστω και για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων για τη φετινή σεζόν, με περιοριστικούς όρους. «Ακόμη, και αν ανοίξουν, θα είναι όλα διαφορετικά» εξηγούν στο GRTimes.gr.

Ελατοχώρι στην Ορεινή Πιερία

Δέκα πόντους χιόνι έχει περίπου το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι Πιερίας, ένα από τα νεότερα της χώρας μας, που βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων.

Οι απαραίτητοι έλεγχοι και συντηρήσεις σε λιφτ, μηχανήματα κτλ. έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και όπως αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου Κώστας Γκλάρας, «εάν δουλέψουμε έναν – ενάμιση μήνα, μόλις το ¼  της ζημίας θα καλυφθεί» εξηγώντας πώς από τη στιγμή που χάθηκε η εορταστική περίοδος, το πλήγμα είναι, ήδη, μεγάλο, «είναι καταστροφή» όπως χαρακτηριστικά προσθέτει.

Όπως, ήδη, έχουμε δημοσιεύσει, για τη φετινή σεζόν, τα τρία σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου (βάση, λιφτ και κορυφή) έχουν μισθωθεί σε νέους ιδιώτες για την επόμενη πενταετία.

Καϊμάκτσαλαν στην ορεινή Πέλλα

Έρημο το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν στο όρος Βόρας, στα ορεινά της Πέλλας, με αρκετό χιόνι μεν, δίχως κόσμο δε.

«Ήδη, από τις αρχές Δεκεμβρίου, είμαστε έτοιμοι, σε θέματα συντηρήσεων, προτάσεων υγειονομικών πρωτοκόλλων και λειτουργίας» αναφέρει στο GRTimes.gr ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας Καϊμάκτσαλαν Θάνος Παναγιωτόπουλος προσθέτοντας ότι εφόσον ανοίξουν τα χιονοδρομικά, και πάντα, τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, και υπό την επέκταση των περιοριστικών μέτρων (απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, κλειστή εστίαση, σαλέ κτλ.), προβλέπεται ότι το ‘παρών’ θα δώσουν μονάχα οι πωρωμένοι χιονοδρόμοι.

Σημειώνεται ότι το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν είναι το ψηλότερο της Ελλάδας, ξεκινάει από τα 2.050 μ. και το ψηλότερο σημείο να φτάνει μέχρι τα 2.524 μ., εκεί όπου βρίσκεται και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το οποίο αποτελεί μνημείο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τρία Πέντε Πηγάδια στο Βέρμιο

Το χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια στη δυτική πλευρά του Βερμίου, στα ορεινά της Νάουσας Ημαθίας, και σε υψόμετρο 1.430 μ., σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας πέρασε προσωρινά στη διαχείριση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Νάουσας.

Όπως ενημερώνεται από έγκυρες πηγές το GRTimes.gr, ολοκληρώνονται οι εργασίες συντηρήσεις των μηχανημάτων, και αναμένεται η άδεια λειτουργίας του, η οποία είναι «θέμα χρόνου για την έκδοσή της» όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Σ΄ ότι αφορά τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, εφόσον δοθεί το «πράσινο» φως από την Κυβέρνηση, θα λειτουργεί Π/Σ/Κ με τα συρόμενα λιφτ, δίχως τη διθέσια καρέκλα.

Σημειώνεται πώς το χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγάδια διαθέτει πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας, οι οποίες διαγράφονται ανάμεσα σε δάσος οξιάς, και αποτελεί κέντρο για προπόνηση των αθλητικών χιονοδρομικών ομάδων και όχι μόνο.

Παραμένοντας στην Ημαθία και στο όρος Βέρμιο, «ταξιδεύουμε» και στο Σέλι, το παλαιότερο χιονοδρομικό της χώρας μας αλλά και το πρώτο οργανωμένο. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλαγιά του Βερμίου όρους σε υψόμετρο 1.500 μ. – 1.900 μ. και απέχει μόλις 25 χλμ. από τη Βέροια, 95 χλμ. από Θεσσαλονίκη και 1,5 χλμ. από το χωριό Σέλι.

Όπως πληροφορείται το GRTimes.gr, με την επέλαση του «Λέανδρου», χιόνι έχει πέσει, «έχουμε 15 – 20 πόντους, τι να το κάνουμε όμως, τζάμπα να το κοιτάμε;» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πλατίτσας, επιχειρηματίας, από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει στο χιονοδρομικό.

Για την ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, ήταν το 1934 όταν οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Χιονοδρομίας και έκτοτε το χιονοδρομικό μετράει 87 χρόνια ζωής. Ο πρώτος αναβατήρας «Φίλιππος» τοποθετήθηκε το 1955 (η εναέρια καρέκλα μήκους 750 μ.) και το 1968 επεκτάθηκε κατά 500 μ. φτάνοντας σε υψόμετρο 1.730 μ.

Πισοδέρι στη Φλώρινα

Συνηθισμένη η περιοχή της Φλώρινας στις χιονοπτώσεις και τις πολικές θερμοκρασίες, ωστόσο το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι, σε απόσταση 20 χλμ. από την πόλη, στη θέση Βίγλα, μετράει τις πληγές του.

«Έχουμε 40 πόντους χιόνι, είμαστε πανέτοιμοι, και πριν τα Χριστούγεννα, είχαμε καλό χιόνι» αναφέρει στο GRTimes.gr ο Τάσος Τόττης εκ των διαχειριστών του χιονοδρομικού κέντρου, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι η φετινή σεζόν έχει χαθεί, επισημαίνοντας πως το 50% του τζίρου στο χιονοδρομικό Πισοδερίου προέρχεται από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παρνασσός – το μεγαλύτερο χιονοδρομικό

Συμπεριλαμβάνοντας και τον Παρνασσό, το  μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας, με 23 πίστες, συνολικού μήκους 34 χιλιομέτρων, πληροφορούμαστε πως μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας, έχει 20-30 εκατ. χιόνι στα Κελλάρια, όχι όμως και  στη Φτερόλακκα, ωστόσο, αναμένεται χιονόπτωση τις επόμενες ώρες, γεγονός που θα αλλάξει την εικόνα του χιονοδρομικού. Βεβαίως, οι συντηρήσεις στα μηχανήματα και στις εγκαταστάσεις έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στον ορεινό όγκο των Γρεβενών, με την πρόσφατη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  και κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Xειμερινών Αθλημάτων και ενεργειών της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου θα φιλοξενήσει τους αθλητές της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας για την προετοιμασία τους για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5903/03

Ινδία: Σχεδόν 15.000 κρούσματα Covid σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/03

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά τον Δημήτρη Εϊπίδη Πολιτισμός

23:4003/03

Ήπειρος: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:3003/03

Προς προσεκτική χαλάρωση των περιορισμών η Γερμανία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2603/03

Άκης Σκέρτσος: Από τον Απρίλιο θα έχουμε σταδιακή μόνιμη άρση πολλών περιοριστικών μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2503/03

Η αποστολή του Άρη για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό! Αθλητισμός

23:2003/03

Η Άγκυρα δεν επιδιώκει απαραιτήτως να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35 Διεθνή

23:1003/03

Διαδικτυακό Σεμινάριο Χ.Α.Ν.Θ. «Εισαγωγή στη Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή» Θεσσαλονίκη

23:0003/03

Υπέρ της χαλάρωσης του lockdown η πλειοψηφία των Γερμανών Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5703/03

Σε «βαθύ κόκκινο» όλη η ΠΕ Θεσσαλονίκης – Τι αλλάζει στον Δ. Κορδελιού-Ευόσμου Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:5503/03

Η ΕΛΟΠΥ χορηγός στο Blue Economy Forum του Οικονομικού Forum Δελφών Επιχειρήσεις

22:5503/03

Ισπανία-Covid-19: Ξεπέρασαν τους 70.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5003/03

Γαλλία: Zήτησαν από τον γείτονά τους ένα πριόνι για να τεμαχίσουν το θύμα τους Διεθνή

22:4003/03

Σφραγισμένο γράμμα διαβάστηκε με ψηφιακό «ξεδίπλωμα» Διεθνή ,Τεχνολογία

22:3003/03

ΥΠΕΞ: Αλληλεγγύη από το Ισραήλ για τον σεισμό Ελλάδα ,Πολιτική

22:2403/03

«Κορωνοϊός. Ένας χρόνος δοκιμασίας και περίσκεψης», από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία Πολιτισμός

22:2003/03

Άγγ. Συρίγος: Αυτονόητη η συνεχής επικοινωνία με τους πρυτάνεις Παιδεία ,Πολιτική

22:1003/03

ΗΠΑ: Οι δασμοί αντιντάμπινγκ σε εισαγόμενα φύλλα αλουμινίου από 18 χώρες Διεθνή ,Επιχειρήσεις

22:0803/03

Όλα όσα ανακοίνωσε ο Νικ. Χαρδαλιάς για τις αθλητικές δραστηριότητες Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0003/03

Γαλλία: Το Παρίσι ζητεί συνεδρίαση του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους Διεθνή ,ΕΕ

21:5503/03

Σεισμός: 300 κάτοικοι του Δαμασίου φιλοξενούμενοι στα Τρίκαλα Κοινωνία

21:5003/03

Υπό παρακολούθηση η AfD ως «ύποπτη περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού Διεθνή

21:4503/03

Υπόθεση Λιγνάδη: Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του ηθοποιού Κοινωνία

21:4003/03

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3503/03

Κλειστά την Πέμπτη εκπαιδευτικές δομές και βρεφονηπιακοί του ΟΑΕΔ σε Λάρισα, Τρίκαλα κα... Κοινωνία ,Παιδεία

21:3003/03

Sputnik-V: Επείγουσα χρήση σε τρεις αφρικανικές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:2003/03

Σπ. Μπιμπίλας για Δ. Λιγνάδη: Τον σκέφτηκα που ήταν μόνος σε ένα κελί Lifestyle

21:1703/03

Ιταλία-Covid-19: 20.884 νέα κρούσματα – 347 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/03

Αγοραστός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ελασσόνα- 1.500 άτομα σε σκηνές και ξενοδοχεία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:1003/03

Τέξας: Αίρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας Διεθνή

21:0703/03

Σουηδία: Οκτώ τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι Διεθνή

21:0403/03

Τσαϊρίδης: Δεν μπορούμε οι αστυνομικοί να κάνουμε «ανάκριση» στους πολίτες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0003/03

Βέλγιο: Το εμβόλιο της ΑstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί και στους άνω των 55 Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5403/03

Στήθηκαν από σήμερα οι «φουφούδες» της Τσικνοπέμπτης (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:5003/03

Μεξικό: Πάνω από 7.900 νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:4403/03

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πόση ανευθυνότητα και πόση υποκρισία!» Κόμματα ,Πολιτική

20:4003/03

Κ. Χατζηδάκης: Το 2021 έτος εφαρμογής του πλαισίου για την αναδοχή και την υιοθεσία Πολιτική

20:3303/03

Νέος ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα Ελλάδα ,Σημαντικά

20:3303/03

Πιστώνονται σήμερα 162,6 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας 6 και ιδιοκτήτες ακ... Κοινωνία ,Οικονομία

20:3003/03

Ελπιδοφόρος: Οι γυναίκες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ενοριών μας στην Αμερική Διεθνή

20:2003/03

Βόλος: Έκλεψαν ηχείο από κέντρο διασκέδασης Ελλάδα

20:1503/03

ΓΕΕΘΑ: Στις δύσκολες περιστάσεις οι ΕΔ βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας Κοινωνία ,Πολιτική

20:1003/03

Στ. Καλαφάτης: Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πρόκληση για το σήμερα και το αύριο Πολιτική

20:0603/03

Tweet του Κυρ. Μητσοτάκη για το τηλεφώνημα με τον διευθυντή του σχολείου στο Δαμάσι Κοινωνία ,Πολιτική

20:0503/03

ΑΑΔΕ: Ανοίγει η δυνατότητα για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων Ελλάδα ,Φορολογία

20:0103/03

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για διάσπαρτες εστίες φωτιάς στη Δυτική Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

20:0003/03

Άδ. Γεωργιάδης: «Οι γιατροί έχουν την ευθύνη να κάνουν ό,τι πρέπει για να μην πεθάνει ο... Βουλή ,Πολιτική

19:5003/03

Διακοπή νερού αύριο στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη

19:4903/03

Κώστας Παπαζάχος: Για τρεις μήνες θα γίνονται μετασεισμοί (VIDEO) Κοινωνία

19:4003/03

ΣΥΡΙΖΑ: «Το πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης με υπογραφή Μητσοτάκη» Κόμματα ,Πολιτική

19:3003/03

Καραμανλής: Πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που γίνονται προσλήψεις στα ΜΜΜ Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:2403/03

Τι ισχύει για τα σχολεία στις περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

19:2003/03

Χιλή: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί για Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:1003/03

Η Ρωσία περνά στην αντεπίθεση μετά τις κυρώσεις από ΗΠΑ-ΕΕ Διεθνή

19:0603/03

Φιλιππίδης: Σήμερα 100 νεκροί από Covid, αύριο 1.000 από φτώχεια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

19:0003/03

Αναστολές Μαρτίου: Διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Οικονομία

18:5003/03

Όρμπαν προς Βέμπερ: Αποχωρούμε αμέσως από το ΕΛΚ Διεθνή

18:4903/03

Στοίχημα: Με νέο τεχνικό η Κροτόνε και το 1.90 στο Κύπελλο Γερμανίας Αθλητισμός

18:4103/03

Στο «βαθύ κόκκινο» από αύριο η Θεσσαλονίκη και άλλες 16 περιοχές της χώρας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:4003/03

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος Ελλάδα

18:3803/03

Σεισμός Ελασσόνα: Επικοινωνία Κυρ. Μητσοτάκη με διευθυντή σχολείου που έσωσε μαθητές κα... Κοινωνία ,Πολιτική

18:3703/03

Δ.Παπαστεργίου για σεισμό: Μείνετε σε ασφαλή σημεία Δήμοι ,Ελλάδα ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:3003/03

Βεβαιώσεις αποδοχών: Έως τις 29 Μαρτίου η αποστολή στοιχείων στην ΑΑΔΕ Κοινωνία ,Οικονομία

18:2903/03

Πιο σκληρό lockdown από αύριο στις 6 – Τι αλλάζει στα sms Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2403/03

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση και πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:2203/03

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του Δ.Π.Θ. Κοινωνία ,Παιδεία

18:2003/03

Γεραπετρίτης: Κλείνουμε τα «παράθυρα» κινητικότητας Πολιτική

18:1803/03

Στ. Πέτσας: Άμεσα θα συνδράμει η Πολιτεία στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Πολιτική

18:0503/03

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το συμβούλιο χρηστών του λιμένα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

18:0003/03

Δείτε LIVE τις έκτακτες ανακοινώσεις Κικίλια – Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0003/03

Η στιγμή του σεισμού, όπως καταγράφηκε από κάμερες σε πολλές περιοχές (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:5903/03

Πάϊατ: Κατηγόρησε την Κίνα για βιομηχανική κατασκοπεία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

17:5403/03

Χάρτης κρουσμάτων: Σχεδόν τα μισά στην «κόκκινη» Αττική Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5003/03

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid tests από το Νέο Πάρκο Άνωθεν Περιφερειακού Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:3903/03

Κορωνοϊός: Ψυχρολουσία με 2.702 κρούσματα σήμερα! Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3503/03

Κυρ. Μητσοτάκης: Η εργασία πρέπει να είναι στη βασική πολιτική ατζέντα του ΕΛΚ για την ... Πολιτική

17:3103/03

Lockdown: Στο «κόκκινο» όλη η Ελλάδα – Ποια μέτρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:3003/03

Έλεγχοι Covid: 149 καμπάνες για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:2303/03

Επικοινωνία Ν. Κεραμέως με πρυτάνεις με αφορμή τις καταλήψεις Παιδεία ,Πολιτική

17:2203/03

Πιερρακάκης: Δίκτυα 5G, smart τεχνολογίες και industry 4.0 Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

17:2003/03

Συνδράμει στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές ο δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

17:1003/03

Σχοινάς: Κορυφαία στιγμή αλληλεγγύης η επίσκεψη των ηγετών της ΕΕ στον Έβρo Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

17:0003/03

Πώς θα γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

16:5003/03

Μπακογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας Πολιτική

16:4003/03

Ζαχαράκη: Μέριμνα της κυβέρνησης η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων Πολιτική

16:3903/03

Διαμαρτυρία μαθητών στον Εύοσμο: Ζητούν να ανοίξουν τα σχολεία (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3003/03

Θ. Καράογλου: Να χτίσουμε κοινωνικό μέτωπο ευθύνης ενάντια στην τρομοκρατία Πολιτική

16:2003/03

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας της περιφέρειας Θεσσαλίας Κοινωνία ,Οικονομία ,Περιφέρειες

16:1503/03

Ευ. Λέκκας στο GRTimes: Ισχυρός ο σεισμός – Αισθητός στη μισή Ελλάδα Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:1003/03

Γεννηματά: Το lockdown ακορντεόν είναι καταστροφή Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Τουλάχιστον 30 σπίτια με ζημιές – Έξι απεγκλωβισμοί Κοινωνία ,Σημαντικά

15:5003/03

Μητσοτάκης: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μετα... Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:4003/03

Οι γυναίκες δίνουν στην πρώτη γραμμή τον αγώνα κατά της πανδημίας Άποψη ,Άρθρα

15:3703/03

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Έλεγχοι- κανένα πρόβλημα στο δίκτυο φ/α στη Θεσσαλία μετά το σεισμό Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

15:3703/03

Μαρκάκη- Ζαμπακίδης για «Τα πρόσωπα της Επανάστασης του 1821» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

15:3003/03

Ανακοίνωση Facebook για πρόσφατες δημοσιεύσεις που είχαν αφαιρεθεί Κοινωνία ,Τεχνολογία

15:2003/03

Ολλανδία: Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ Covid Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1503/03

Δ. Γιάννου: Ο σχολικός εκφοβισμός υπάρχει (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θέματα GR Times

15:1003/03

Καλαφάτης: Η λύση είναι στα χέρια του Κουφοντίνα Κοινωνία ,Πολιτική

15:0103/03

Κ. Παπαζάχος: Ήταν ο κύριος σεισμός – Οι μεγάλες δονήσεις του ρήγματος Τυρνάβου Ειδήσεις ,Ελλάδα ,Επιστήμη

15:0003/03

Σεισμός Ελασσόνας: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Εγκέλαδος» Κοινωνία ,Πολιτική

14:5303/03

Λεοντιάδης: Προειδοποιητική η αυριανή κινητοποίηση (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4303/03

Δήμος Τυρνάβου – Σεισμός: Αυτοψία στις ζημιές από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:3903/03

Χρυσικός: 178 δισ. ευρώ κοστίζει η μη αντιμετώπιση της βαρηκοΐας στην ΕΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:3103/03

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Παραμένει στην πρώτη θέση Επιχειρήσεις

14:3003/03

Θεσ/νίκη: Ο «Ακύλας» βρήκε ναρκωτικά σε παιδικό παιχνίδι (VIDEO) Θεσσαλονίκη

14:2003/03

Κούγιας στον υπόθεση Λιγνάδη: Έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο Πολιτική

14:1303/03

Τάσιος: Όσο φαίνεται κοντά η σεζόν τόσο είμαστε μακριά (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

14:0803/03

Ισχυροί μετασεισμοί στη Θεσσαλία Κοινωνία ,Σημαντικά

14:0803/03

Πυρκαγιά σε ακατοίκητο σπίτι στην Πυλαία Θεσσαλονίκη

14:0003/03

Κορωνοϊός-Υπ. Εργασίας: Πλέγμα μέτρων στήριξης εργαζομένων και ανέργων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

14:0003/03

ΔΕΦΑ: Σύμβουλοι για το business plan Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

13:4503/03

Σεισμός Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκε άνδρας στο Μεσοχώρι Ελλάδα

13:3803/03

Κλιμάκιο μεταβαίνει με εντολή Μητσοτάκη στην περιοχή του σεισμού Κοινωνία ,Σημαντικά

13:3403/03

Θεσσαλονίκη: Κανένα πρόβλημα από τον σεισμό – Μαθητές βγήκαν προληπτικά στο προαύ... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3003/03

Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την εξαγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης Ελλάδα ,Πολιτική

13:2003/03

Δήμος Λαρισαίων – Σεισμός: Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία (VIDEO) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:1503/03

Νίτσας: Μέτρα «εδώ και τώρα» για τη Θεσσαλονίκη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:1103/03

Ελασσόνα: Εγκλωβισμένος άνδρας στο Μεσοχώρι Κοινωνία

13:0703/03

Lidl: Αυξήσεις μισθών 3,5%, συνολικού ύψους 1.8 εκατ. Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:0003/03

Προγνωστικά. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ και το value bet Αθλητισμός

12:5703/03

Μ. Σκορδίλης: Γνωστή σεισμικά η περιοχή της Ελασσόνας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

12:5203/03

Δυνατός και επιφανειακός ο σεισμός – «Προέρχεται από γνωστό ρήγμα» Κοινωνία

12:4203/03

Ρωμανός: Συνήγορος του Κουφοντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4003/03

Σεισμός: Στους δρόμους της Λάρισας βγήκαν οι κάτοικοι (VIDEO) Κοινωνία ,Σημαντικά

12:4003/03

Θεσ/νίκη: Κλείνει η Πολεοδομία για 2 μέρες – Τουλάχιστον 3 κρούσματα κορωνοϊού Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:3203/03

ΣΕΠΕΕ: «Κολλάνε» οι εξαγωγές σε Ευζώνους και Κακαβιά Επιχειρήσεις

12:3003/03

Θεσ/νίκη: Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:1803/03

Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα – Αισθητός και στη Θεσσαλονίκη Κοινωνία ,Σημαντικά

12:1503/03

Θεσσαλονίκη: Καθαρισμός και απολύμανση στη Νέα Παραλία – Επιθεώρηση Ζέρβα (ΦΩΤΟ+V... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0303/03

ΝΔ: Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά Σημαντικά

12:0003/03

ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής» η δήλωση Δρίτσα περί 17 Νοέμβρη Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ