Χιονοδρομικά κέντρα: Πανέτοιμα για λειτουργία – Προϋπόθεση η άρση μετακινήσεων – Έρευνα του GRTimes.gr

Χιονοδρομικά κέντρα: Πανέτοιμα για λειτουργία – Προϋπόθεση η άρση μετακινήσεων – Έρευνα του GRTimes.gr

Θα ανοίξουν ή δεν θα ανοίξουν, με τι όρους και ποιες προϋποθέσεις; Θα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό; «Είμαστε έτοιμοι στο 100%» δηλώνουν οι υπεύθυνοι χιονοδρομικών κέντρων στο GRTimes.gr. Τι απομένει; Μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού και ασφαλώς το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση. Το GRTimes.gr συνομιλεί με εμπλεκόμενους του χειμερινού τουρισμού.

 Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Τα πρώτα χιόνια έντυσαν πολλές περιοχές της Ελλάδας στα λευκά, η εποχή για τον χειμερινό τουρισμό διανύει την υψηλότερη περίοδο – την αντίστοιχη καλοκαιρινή με τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο-, και οι συζητήσεις περί ανοίγματος ή μη των χιονοδρομικών κέντρων έχουν πάρει «φωτιά». Το θετικό είναι ότι η Κυβέρνηση με τα πρώτα βήματα μερικής επανεκκίνησης του λιανεμπορίου, το συζητάει και το θέτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. «Η αλήθεια είναι ότι μας απασχολούν τα χιονοδρομικά» ανέφερε πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, θέμα το οποίο ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το GRTimes.gr.

Στον αντίποδα, οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη σε χθεσινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας περί ανοίγματος χιονοδρομικών και κυρίως, άρσης μετακινήσεων από νομό σε νομό.

«Μας απασχολεί μια εποχική δραστηριότητα, όπως είναι τα χιονοδρομικά κέντρα. Δεν είναι όμως της παρούσης. Πρώτα πρέπει να μετρήσουμε τι έγινε με το λιανικό εμπόριο. Τα βήματα πρέπει να γίνονται ένα – ένα, λελογισμένα. Υπάρχει μια πανδημία και ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα, το οποίο δικαίως φοβίζει και την Κυβέρνηση και τους επιστήμονες. Αυτή τη στιγμή στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει θύελλα με τον κορονοϊό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Το GRTimes.gr συνομίλησε με υπευθύνους χιονοδρομικών κέντρων της Ελλάδας αλλά και φορείς της ξενοδοχείας μεταφέροντας τις απόψεις τους.

Φαλακρό Δράμας – Είμαστε πανέτοιμοι

Στα ορεινά της Δράμας, στην Ανατολική Μακεδονία, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού, σε απόσταση 50 περίπου χλμ. από την πόλη της Δράμας.

«Είμαστε πανέτοιμοι, στο 100%» αναφέρει χαρακτηριστικά στο GRTimes.gr ο διευθυντής του Φαλακρού Αλέξανδρος Νουλίκας επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις και πως ο μηχανολογικός εξοπλισμός του χιονοδρομικού βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς επίσης και ο αποχιονισμός των δρόμων.

Σ’ ότι αφορά την χιονοκάλυψη, μέχρι τη στιγμή του ρεπορτάζ μας, επαρκεί μονάχα για τις παιδικές πίστες ενώ λίγο χιόνι υπάρχει και ψηλά στο χιονοδρομικό, στην Χιονότρυπα στα 2.111 μ. (σ.σ εκεί βρίσκεται και το ομώνυμο σαλέ) και στην Καρτάλκα.

«Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε το κέντρο, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα στο έπακρο» αναφέρει ο κ. Νουλίκας εξηγώντας ότι υπάρχει ρευστότητα στις αποφάσεις, οι οποίες εξαρτώνται από τις συνθήκες και το περιβάλλον της τρέχουσας στιγμής.

Σημειώνεται ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού, το οποίο εντάσσεται στην αρμοδιότητα της Π.Ε. Δράμας, για δυο χιονοδρομικές περιόδους (2020-2021 και 2021-2022) έχει προχωρήσει σε σύμβαση λειτουργίας σε εταιρία και έχουν συναφθεί και συμβάσεις εκμίσθωσης των καφέ-αναψυκτηρίων «Ανεμοσούρι» και «Χιονότρυπα» για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το χιονοδρομικό τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε Παρασκευή – Κυριακή και αργίες, ενώ σ’ ότι αφορά την τωρινή κατάσταση, σύμφωνα με πηγές του GRTimes.gr, υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για την καθημερινή λειτουργία του. «Όλα εξαρτώνται από τις ανακοινώσεις, εάν θα υπάρχει επισκεψιμότητα και με τι ροή» αναφέρουν.

Σχετικά με τον χειμερινό τουρισμό, στον ορεινό όγκο της Δράμας και γύρω από το χιονοδρομικό κέντρο υπάρχουν περί τα δέκα ξενοδοχεία – ξενώνες, στο σύνολο των 21 ξενοδοχείων του νομού και των 1.204 κλινών. Οι επιχειρηματίες της φιλοξενίας βρίσκονται σε στάση αναμονής και όπως εξηγεί στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας «είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος’ «με ένα και δυο δωμάτια για Σ/Κ, δεν θα ρισκάρουν να ανοίξουν» επισημαίνει, προσθέτοντας ότι περιμένουν τις Επιστρεπτέες προκαταβολές, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν τις υποχρεώσεις τους.

Χάνια Πηλίου – Έλλειψη χιονιού

Στο δημοφιλές Πήλιο και συγκεκριμένα στα Χάνια σε υψόμετρο 1.170 μ., στη θέση Αγριόλευκες, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, σε απόσταση 27 χλμ. από την πόλη του Βόλου.

«Από θέμα, συντηρήσεων και πιστοποιήσεων λιφτ και μηχανημάτων είμαστε έτοιμοι, το χιόνι μας λείπει» αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Γρηγόρης Ιγγλέσης. Ο ίδιος εξηγεί πως, ήδη, δυο από τα τρία ρατράκ έχουν πατήσει το υπάρχον χιόνι, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, το έχουν λιώσει.

«Εάν θα μπορούσαμε να ανοίξουμε, είναι μόνοι οι παιδικές πίστες, και αυτές για παιχνίδι» εξηγεί ο κ. Ιγγλέσης, ωστόσο, πρόθεση της διοίκησης του χιονοδρομικού είναι, εφόσον δοθεί η εντολή από την Κυβέρνηση, να λειτουργεί καθημερινά.

Σχετικά με τον χειμερινό τουρισμό, και περί ανοίγματος των χιονοδρομικών κέντρων, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ζητάει να ενεργοποιηθεί η απόφαση το συντομότερο, εφόσον θεωρηθεί ότι μπορεί να υλοποιηθεί, επισημαίνοντας πως η  λειτουργία των χιονοδρομικών δεν θα μπορέσει να υπάρξει εάν δεν επιτραπεί η μετακίνηση μεταξύ των νομών και αν δεν επιτραπεί η λειτουργία της εστίασης.

«Είναι σαφές ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων λειτουργούν για τους πελάτες τους, αλλά θυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, στην περιοχή μας αλλά και σε άλλες περιοχές, τα οποία είναι μικρά και δεν έχουν εστιατόριο. Ανεξάρτητα από αυτό όμως θεωρούμε την επαναλειτουργία της εστίασης -με όσα μέτρα προβλέπονται- αναγκαία όσο ποτέ. Έτσι θα μπορέσουμε να παρέχουμε ένα πλήρες τουριστικό προϊόν για την προσέλκυση πελατών» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΕΞΜ επισημαίνοντας ότι το τουριστικό προϊόν είναι το πλέον ευαίσθητο προϊόν με ημερομηνία λήξης μία ημέρα.

Καλάβρυτα – Προαπαιτούμενη η άρση των μετακινήσεων

Στη βόρεια πλευρά του Χελμού, στη θέση «Ξερόκαμπος», στο νομό Αχαΐας, βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε απόσταση μόλις 15 χλμ από τα ιστορικά Καλάβρυτα και 190 χλμ. από την Αθήνα.

«Είμαστε πανέτοιμοι, είχαμε και αρκετή χιονόπτωση με καλές συνθήκες, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, και με ποια μέτρα και δεδομένα θα λειτουργήσουμε» αναφέρει στο GRTimes.gr ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων Αλέξης Άγριος προσθέτοντας «σίγουρα, πάντως, εφόσον λειτουργήσουμε, το μοτίβο θα είναι τελείως διαφορετικό, με αρκετούς περιορισμούς».

Ο ίδιος εξηγεί πως η χαμένη εορταστική περίοδος αλλά και ο Ιανουάριος συνεπάγεται μείωση του ετήσιου τζίρου του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων 50%-60%, «το 1/6 που χάθηκε, ήδη, από τις 13 Μαρτίου του 2020, σημαίνει μεγάλη ζημιά, όχι μόνο για το χιονοδρομικό αλλά και για την παράλληλη οικονομία της περιοχής» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Άγριος.

Ερωτηθείς για την ενδεχόμενη έναρξη των χιονοδρομικών κέντρων, ο κ. Άγριος απαντά «σίγουρα, δεν ανατρέπει τη ζημία, ενδεχομένως, να σώσει ό,τι σώζεται από χαμένη σεζόν».

Επιπρόσθετα, ο διευθυντής του χιονοδρομικού Καλαβρύτων επισημαίνει πως η έναρξη των χιονοδρομικών κέντρων προαπαιτεί και την άρση μετακινήσεων από νομό σε νομό. Σε διαφορετική περίπτωση, «δεν θα είναι βιώσιμη η επιχείρηση» επισημαίνει εξηγώντας ότι το ίδιο θα ισχύει και για την παράλληλη οικονομία του τόπου.

Σχετικά με τον χειμερινό τουρισμό, μιλώντας στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, επισημαίνει πως δίχως μετακινήσεις από νομό σε νομό, ενδεχόμενο άνοιγμα του χιονοδρομικού κέντρου «θα είναι δώρο άδωρο», εξηγώντας πως ο κύριος πελάτης της περιοχής προέρχεται από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Οι επιχειρηματίες της φιλοξενείας στα Καλάβρυτα περιμένουν με τη σειρά τους τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, ώστε να εξετάσουν τις διαδικασίες επαναλειτουργίας τους και όπως αναφέρει στο GRTimes.gr ο κ. Δαφαλιάς απαιτείται πλήρη λειτουργία της οικονομίας. «Για να ανοίξουμε, πρέπει η ζήτηση να είναι σε ποσοστό 30% – 40%. Τι θα γίνει με την εστίαση;» αναρωτιέται.

Το χαμένο εορταστικό 15ήμερο και ο Ιανουάριος καταγράφουν μείωση του τζίρου των ξενοδόχων της περιοχής σε ποσοστό 50% – 60%, «η χρονιά ξεκινάει με μείον» αναφέρει με προβληματισμό στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς προσθέτοντας ότι εάν δουλέψουν Φεβρουάριο και μισό Μάρτιο (σ.σ. για την περιοχή είναι υψηλή περίοδος), «κάτι θα μπορέσουμε να περισώσουμε».

(φωτογραφεία αρχείου από το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια Πηλίου (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5927/02

Βέλγιο: Κλινικές δοκιμές κινεζικού εμβολίου θα ξεκινήσουν στο κέντρο έρευνας Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5327/02

Σε σκληρό lockdown η Μαλεσίνα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:4527/02

Ιταλία: 18.916 κρούσματα και 280 θάνατοι από κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3027/02

Γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη Ελλάδα ,Κοινωνία

23:1527/02

BioNTech: Απαραίτητη ίσως και τρίτη δόση του εμβολίου Κορωνοϊός

23:0027/02

Ηράκλειο: Στην εντατική παιδί μετά από επέμβαση – Βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:4527/02

Κρούσματα κορωνοϊού σε αθλήτριες “χτύπησαν” τον Εθνικό Κοζάνης Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3027/02

Χωρίς κενό κρεβάτι οι ΜΕΘ του Σωτηρία Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

22:2227/02

Τσίπρας: Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει στάση για τον Κουφοντίνα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

22:1527/02

Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινούν εργασίες 1 εκ. ευρώ σε γέφυρες του αστικού δικτύου Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0027/02

Μπάιντεν για σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας: Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο Διεθνή

21:4527/02

Γώγος: Έξυπνο άνοιγμα λιανεμπορίου- σχολείων μετά τα μέσα Μαρτίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:3027/02

Συνελήφθη ιερέας σε χωριό της Κοζάνης Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:0327/02

Πάρνηθα: Γλίστρησε και έπεσε στο φαράγγι ο 45χρονος στη Γκούρα Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0027/02

Ψήφισμα Φοιτητικών Συλλόγων ΑΠΘ για τον Κουφοντίνα Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4527/02

Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας: Επιστολή συμπαράστασης στους ηθοποιούς Ελλάδα ,Οικονομία ,Πολιτισμός

20:3027/02

Φ. Γεννηματά: «Ποτέ δεν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ για να χρειαστεί να επιστρέψουμε σ’ α... Κόμματα ,Πολιτική

20:1527/02

Ν. Χαρδαλιάς: Η Πολιτική Προστασία έκανε άλματα δεκαετιών εν μέσω πανδημίας Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:1027/02

Υπόθεση Λιγνάδη: Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα – 30 χρόνια «ψάρευε» ανήλικα πα... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

20:0027/02

Πάτρα: Ιερέας που χλεύαζε τους πιστούς που φορούσαν μάσκα κόλλησε κορωνοϊό Χωρίς κατηγορία

19:4527/02

Κάλυμνος: Συνελήφθη γιατρός για δωροληψία με προσημειωμένα χαρτονομίσματα Κοινωνία

19:3027/02

Συρίγος: Από την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί το άνοιγμα των σχολείων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:2227/02

Τριάδα με φαβορί και κίνητρα στο 10.60 Αθλητισμός

19:1527/02

Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον πρύτανη του ΟΠΑ Ελλάδα

19:0027/02

Λινού: Δεν αποδίδει το lockdown – Παράταση και μετά τις 7 Μαρτίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:4527/02

Β. Κικίλιας: Συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελική υγειονομική νίκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3427/02

Χάθηκε άτομο σε φαράγγι στην Πάρνηθα – Σε εξέλιξη η έρευνα Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3027/02

Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

18:2927/02

Άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού στο Ηράκλειο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:1527/02

Δ. Κουτσούμπας: Πώς γεννιούνται τα τέρατα Κόμματα ,Πολιτική

18:0027/02

Κορωνοϊός-Έλεγχοι: 1.534 παραβάσεις και 11 συλλήψεις Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:4627/02

«Βράζει» το κέντρο της Αθήνας – Που εντοπίζονται τα 1.630 κρούσματα Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:4527/02

Αρ. Πελώνη: Καμιά συμπεριφορά που προσβάλλει την αξιοπρέπεια του Άλλου δεν είναι ανεκτή Πολιτική

17:3927/02

Κορωνοϊός: Στα 1.630 τα νέα κρούσματα – Σταθερός ο αριθμός των νεκρών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3027/02

Ουκρανία: Έκρηξη σε νοσοκομείο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας Διεθνή

17:2027/02

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:1527/02

Κυρ. Πιερρακάκης: «Οι κρίσεις πυκνώνουν τον πολιτικό χρόνο» Πολιτική

17:0027/02

Αλ. Κούγιας: «Ο κ. Λιγνάδης χαρακτήρισε μέτριο ηθοποιό τον κ. Μπιμπίλα» Ελλάδα

17:0027/02

Κ. Σταμούλης: Οριακά η επάρκεια αίματος λόγω πανδημίας Κοινωνία

16:5327/02

«Ξεχύθηκαν» οι Θεσσαλονικείς να προλάβουν την… απαγόρευση (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:4927/02

Κουφοντίνας: Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του – Το ιατρικό ανακοινωθέν Κοινωνία ,Σημαντικά

16:4527/02

Κ. Σκρέκας: Τα κριτήρια για την συμμετοχή στο νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» Πολιτική

16:3027/02

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί Αθλητισμός

16:1527/02

Χαλκιδική: Αφαίρεσε από πρακτορείο λαχεία αξίας 7.000 ευρώ Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1027/02

Κορωνοϊός: Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία – Επιπλέον 70 ΜΕΘ για ασθενείς Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:0027/02

Γαλλία: Μαιευτής βίαζε γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή λοχεία Διεθνή

15:4827/02

Παρατείνεται η προθεσμία για καταβολή των τελών κυκλοφορίας Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

15:4527/02

Στοίχημα: Αγγλικό combo με 1.78 και Λειψία Αθλητισμός

15:3027/02

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεκδιήγητο πλιάτσικο παρατρεχάμενων της ΝΔ στα εμβόλια Κόμματα ,Πολιτική

15:2027/02

Aποκάλυψη Der Spiegel: Εμπλοκή Ερντογάν-Τραμπ σε τραπεζικό σκάνδαλο Διεθνή

15:1527/02

Β. Κικίλιας: Ξεπεράσαμε τους 850.000 εμβολιασμούς Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:0027/02

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για τις φθορές στο γραφείο του Λ. Αυγενάκη Κοινωνία

14:4527/02

Lady Gaga: Επεστράφησαν τα δύο σκυλάκια της που είχαν απαγάγει Lifestyle

14:3627/02

Βουτιά στον Θερμαϊκό στις 27 Φεβρουαρίου (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:3027/02

Γερμανία-Covid-19: Τους 70.000 αγγίζουν οι θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:1527/02

Αγγελική Λάμπρη: Ένιωσα θυμό κι οργή που δεν μπορούσα να αντιδράσω (VIDEO) Lifestyle

14:0627/02

Δρ. Τσαβλής: Δεν παραιτούμαι για τα εμβόλια Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:0027/02

Twitter: «Super follow», η νέα λειτουργία που εισάγεται Τεχνολογία

13:5527/02

«Κόκκινος» ο Θερμαϊκός λόγω Ερυθράς Παλίρροιας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:4527/02

ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου Κόμματα ,Πολιτική

13:3027/02

Γ. Στασινός: «Αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα επιδοτήσεων για ανθεκτικά κτίρια» Πολιτική

13:2627/02

Στοίχημα προγνωστικά. Με επιλογές για κάθε γούστο… Αθλητισμός

13:2027/02

ΝΔ: Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται Κόμματα ,Πολιτική

13:1527/02

Κίνα: Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:0227/02

H Liknoss στηρίζει τους συνεργάτες της στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Ελληνικού Τουρ... Επιχειρήσεις

13:0027/02

Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων: Μαίνεται ο πόλεμος για Κουφοντίνα – Τι απαντά ο Χρ. Σ... Ελλάδα

12:4527/02

Λινού: Το lockdown είναι μη αποδοτικό – Πιθανή η παράτασή του Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:4327/02

Το πρώτο βήμα για το πάρκο τεχνολογίας στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ Πολιτική ,Σημαντικά ,Τεχνολογία

12:3027/02

«Γέφυρα»: Επιδοτήσεις 24,3 εκατ. ευρώ σε 72.134 δανειολήπτες για τον Φεβρουάριο Οικονομία

12:3027/02

Συρίγος: Στην ΕΕ δεν υπάρχει κοινή βούληση για κυρώσεις στην Τουρκία Πολιτική

12:1527/02

Lockdown: Oι νέες περιοχές «στο κόκκινο» και τα αυστηρά μέτρα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:0027/02

Μητσοτάκης για πανδημία: Ο πόλεμος συνεχίζεται, η νίκη είναι πλέον ορατή Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:4527/02

Στ. Καλαφάτης: Η λήξη της πανδημίας, αρχή μιας δυναμικής αναπτυξιακής τροχιάς Πολιτική

11:3027/02

Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Πολιτική

11:1527/02

Άνοιγαν σπίτια με αντικλείδια «πασπαρτού» – Τους «τσάκωσαν» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0027/02

ΟΗΕ-Κλίμα: «Κόκκινος συναγερμός» για δεσμεύσεις που «απέχουν πολύ» από τους στόχους Διεθνή ,Περιβάλλον

10:4527/02

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Αύξηση στα δρομολόγια ΟΑΣΘ Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

10:4227/02

Ακριτίδου στο GRTimes: Εμβολιάστηκα γιατί θα καταστρεφόταν η δόση Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

10:3627/02

Χωρίς νερό περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3027/02

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Διενέργεια rapid tests Δευτέρα και Τρίτη Δήμοι ,Κορωνοϊός

10:1527/02

«Η γυναίκα που λαχταρούσε να αγαπήσει» της Εκατερίνα Γκραφ Πολιτισμός

10:0027/02

Πέτσας: Εκτιμάμε ότι μέσα Μαρτίου θα ανοίξει η αγορά – Πώς θα κάνουμε Πάσχα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

09:4527/02

Εύοσμος: Ο Δήμαρχος ζήτησε τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3027/02

Κορωνοϊός: Ρομπότ απολύμανσης της Ε.Ε. έρχονται και στην Ελλάδα (VIDEO) Διεθνή

09:2027/02

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο και πρόστιμο σε παντοπωλείο που πουλούσε λουλούδια Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1527/02

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μην είστε εγωιστές, κάντε το εμβόλιο Διεθνή ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ