«Χιονοπαγωτό» από Αμερική & Ασία έτοιμο να αντικαταστήσει το κλασικό παγωτό! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Χιονοπαγωτό» από Αμερική & Ασία έτοιμο να αντικαταστήσει το κλασικό παγωτό! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Χιονοπαγωτό» από την Αμερική και την Ασία έρχεται στην Ελλάδα για να «χτυπήσει» τα κλασικά παγωτά και να αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών!

Ρεπορτάζ: Έλενα Μητσάλη, Μιχαήλ Παπαβασιλείου 

Επισκέπτες της 87ης ΔΕΘ έχουν τη δυνατότητα να γευτούν για πρώτη φορά «χιονισμένο» παγωτό, με γεύσεις μπανάνας και φράουλας, ενώ αναμένεται να προστεθούν ακόμη 20 γεύσεις.

«Η ιστορία του χιονισμένου παγωτού ξεκινάει από την Αμερική και την Ασία, που είχαν το συνήθειο εκεί να μαζεύουν χιόνι και να το εμπλουτίζουν με σιρόπια και φρούτα για να φτιάχνουν το παγωτό τους. Το αντέγραψαν αρχικά οι Ινδοί και πρόσφατα τον Ιούνιο οι Κινέζοι έβαλαν στη συσκευή που βλέπετε ένα μικρό ξυράφι που ονομάζεται «slow ice machine», δηλαδή μηχανή χιονισμένου παγωτού. Μόλις ανακαλύψαμε την ύπαρξη της συγκεκριμένης μηχανής άμεσα την βάλαμε μέσα σε αεροπλάνο και την φέραμε στην χώρα μας» ανέφερε στο GRTimes ο ιδιοκτήτης της Special ice.desserts, Γιάννης Μπογδαμπεΐδης.

Η πρώτη παρουσίαση του στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη παρουσίαση του «χιονισμένου» παγωτού θα γίνει τον Απρίλιο του 2024 στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα δύο πρώτα μηχανήματα παραγωγής του σε ολόκληρη την Ευρώπη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δείτε στο βίντεο του GRTimes, τον τρόπο δημιουργίας του χιονοπαγωτού:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top