Χρυσοχοΐδης σε Τσίπρα: Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου

Χρυσοχοΐδης σε Τσίπρα: Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα περί «μετατροπής της χώρας σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών»

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αύξησης των εγκληματικών ενεργειών δίνει με στοιχεία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως φαίνεται από την ανάρτησή του στο Twitter, oι ανθρωποκτονίες μειώθηκαν επί ΝΔ σε σύγκριση με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2015, σύμφωνα με τον κ.Χρυσοχοΐδη, οι ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα ανέρχονταν στις 93, ενώ το 2020 στις 73.

Σε ένα χρόνο, όπως φαίνεται στον πίνακα που ανάρτησε ο υπουργός, από το 2018 δηλαδή μέχρι το 2019, οι ανθρωποκτονίες έπεσαν από τις 95 στις 76.

Όσον αφορά στην Αθήνα, ο αριθμός ανθρωποκτονιών έφτασε στα υψηλότερο σημείο το 2018 με 32 ανθρωποκτονίες, ενώ ο χαμηλότερος καταγράφηκε το 2020 με 20 ανθρωποκτονίες.

«Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση »έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών». Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου», γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ