Δ. Αριστοτέλη: Αναβάλλεται το Aristoteles Chalkidiki GrandFondo 2021

Δ. Αριστοτέλη: Αναβάλλεται το Aristoteles Chalkidiki GrandFondo 2021

Την αναβολή του  “Aristoteles – Chalkidiki GranFondo 2021” εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα, ανακοίνωσε ο δήμος Αριστοτέλη βάση των οδηγιών της Διεθνούς Ποδηλατικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει ότι: “Με βάση τις οδηγίες της Διεθνούς Ποδηλατικής Ομοσπονδίας για αναβολή σειράς αγώνων που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, υπό την πίεση της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα του Covid-19, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί και ο προκριματικός αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ερασιτεχνών «Aristoteles – Chalkidiki GranFondo».

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το διάστημα 27-29/8 στον δήμο Αριστοτέλη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αγώνας ακυρώνεται για το 2021, καθώς αρκετές από τις χώρες που επρόκειτο να εκπροσωπηθούν με ποδηλάτες και ομάδες υποστήριξης βρίσκονται σε καραντίνα, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να έχουν μειωθεί δραματικά. Το γεγονός αυτό θέτει εν αμφιβόλω τη διοργάνωση των επιτυχημένων αγώνων που φιλοδοξούν να υποστηρίξουν η Διεθνής Ποδηλατική Ομοσπονδία, η Ελληνική Ποδηλατική Ομοσπονδία και ο δήμος Αριστοτέλη.

Η διοργάνωση μεταφέρεται για το 2022, ενώ ο δήμος Αριστοτέλη, παραμένει σταθερός στην πρόθεσή του να φιλοξενήσει και υποστηρίξει την διοργάνωση που αναμένεται να προσελκύσει 300 ποδηλάτες και συνεργεία υποστήριξης των αθλητών από 25 χώρες, αναδεικνύοντας τη Γη του Αριστοτέλη ως παγκόσμιο προορισμό ποδηλατικού τουρισμού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ