Δ. Χανίων: Δωρεά self tests σε μαθητές και εργαζομένους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δ. Χανίων: Δωρεά self tests σε μαθητές και εργαζομένους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Στη παροχή 360 self tests προχώρησε ο Δ. Χανιών σε εργαζομένους και μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την περεταίρω θωράκιση ενάντια στην πανδημία

Ειδικότερα, έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, Αντώνη Βαρδάκη, παραδόθηκαν συνολικά 360 self-test για το προσωπικό καθαριότητας, τους εργαζομένους των κυλικείων, τους ωφελούμενους του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ., καθώς και για περιπτώσεις μαθητών/εκπαιδευτικών που δεν έχουν προμηθευθεί, προσφορά του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων.

Στόχος της συγκεκριμένης προσφοράς, είναι να λυθούν το ταχύτερο δυνατόν προβλήματα και ελλείψεις, που δεν είχαν προβλεφθεί από τα αρμόδια Υπουργεία για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαρδάκης επισημαίνει: “Επειδή πέραν των εκπαιδευτικών και μαθητών, στο σχολείο εισέρχονται καθημερινά και άλλα πρόσωπα, για την υγειονομική ασφάλεια όλης της σχολικής κοινότητας, θέτουμε στη διάθεση κάθε σχολικής μονάδας την παροχή ενός σετ 20 δόσεων αυτοδιαγνωστικών τεστ, προκειμένου να υπάρχει κάλυψη για το επόμενο διάστημα των δύο εβδομάδων. Ο Δήμος και οι φορείς του βρίσκονται σταθερά δίπλα στη σχολική κοινότητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία των σχολείων μας στο ασφαλέστερο υγειονομικό επίπεδο. Η υγειονομική κατάσταση παραμένει δύσκολη και χρειάζεται αυξημένη προσοχή από όλους μας”.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ