Δ. Ωραιοκάστρου: Μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας από εθελοντές αιμοδότες

Δ. Ωραιοκάστρου: Μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας από εθελοντές αιμοδότες

Μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας, ειδικά αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που οι ελλείψεις σε αποθέματα αίματος είναι μεγάλες, έστειλαν εθελοντές αιμοδότες από το Ωραιόκαστρο, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το πρωί (18/4) ο δήμος της περιοχής, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο».

Η αιμοδοσία, με το σύνθημα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή», διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε στο δημαρχείο με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο δημαρχείο και προσέφεραν αίμα για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο κόσμος με τη συμμετοχή του στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και να ενισχύουμε τις τράπεζες αίματος», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» που υλοποίησαν την αιμοδοσία, καθώς και προς την πρόεδρο της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Πολίτη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελο Πανούση, που βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ