Δασκάλα κλείδωσε μαθήτρια στην τάξη (VIDEO)

Δασκάλα κλείδωσε μαθήτρια στην τάξη (VIDEO)

Οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού προχώρησαν στην καταγγελία πως δασκάλα κλείδωσε από λάθος την κόρη τους στην τάξη ενώ όπως υποστήριξαν υπήρξε προσπάθεια να αποσιωπηθεί το γεγονός.

Το περιστατικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 συνέβη σε σχολείο στην Αττική. Ειδικότερα, το περιστατικό έγινε στις 29 Μαΐου όταν μαθήτρια της τέταρτης δημοτικού κλειδώθηκε από δασκάλα στην αίθουσα. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς «υπήρξε απαξίωση του γεγονότος, υποτίμηση του περιστατικού, αρχικά αρνήθηκαν ότι το παιδί κλειδώθηκε με υπαιτιότητα της δασκάλας, μέμφονταν το παιδί και υποστήριζαν ότι ενδεχομένως να κλειδώθηκε από μόνη της».

Όταν η μικρή έμεινε μόνη της στην τάξη, έφθασε με καρέκλα στο παράθυρο της τάξης, το ξεκλείδωσε και κρέμασε το κεφάλι της ζητώντας βοήθεια. Έπειτα από 15 λεπτά εγκλεισμού το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε τυχαία από άλλη δασκάλα που βρήκε τα κλειδιά και ξεκλείδωσε την πόρτα. «Δεν διαισθάνονταν ούτε τον κίνδυνο που διέτρεξε το παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Επέπλητταν συνέχεια το παιδί μέχρι που εξαναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση και ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» τόνισε η μητέρα της 10χρονης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top