Διαδικτυακά το 15ο συνέδριο: «Καινοτομία & Ανάπτυξη: Smart Cities: Η πρόκληση του Μέλλοντος»

Διαδικτυακά το 15ο συνέδριο: «Καινοτομία & Ανάπτυξη: Smart Cities: Η πρόκληση του Μέλλοντος»

Διαδικτυακά πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 15ο συνέδριο: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: SMARΤ CITIES: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ». Η ημερομηνία διεξαγωγής του, είναι στις 7 Νοεμβρίου 2020.

Το 15ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώνει το ka-business.gr έχει στόχο ν’ αναδείξει την πρόκληση των έξυπνων πόλεων. Άνθρωποι – στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, εταιρίες – Πρότυπα, START UPPERS και άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα παρουσιάσουν στο 15ο ΚΑ μέσα από πέντε θεματικές:

Πως η Ελλάδα μπορεί να γίνει SMART (έξυπνη) χώρα.

Πώς μία πόλη γίνεται smart;

Ο ρόλος των Υποδομών και της Ενέργειας στην ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων.

Η Τεχνολογία στη διάθεση των έξυπνων πολιτών.

Πώς η smart πόλη μπορεί να επηρεάσει τον Τουρισμό και την Κοινωνία;

Έξυπνα γεωργικά προϊόντα: smart διατροφή

Φέτος λόγω της πανδημίας οι εργασίες θα μεταδοθούν μόνο διαδικτυακά, κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά το ka-business.gr καθώς από την πρώτη διοργάνωση, τον Απρίλιο του 2011 τα πολυσυνέδρια ΚΑ μεταδίδονται, πέρα από την φυσική παρουσία των συνέδρων, και με live streaming στο web tv ka-business.gr  στους 35.000 αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 από τις 13:00 έως τις 19:00 στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση ανθρώπων που εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουν να επιχειρούν αλλά και να στηρίζουν την κοινωνία. Το 15ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τις ερχόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί το αναλυτικό πρόγραμμα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ