Διαμαρτυρία φοιτητών για τις τεράστιες ουρές στη λέσχη του ΑΠΘ (VIDEO)

Διαμαρτυρία φοιτητών για τις τεράστιες ουρές στη λέσχη του ΑΠΘ (VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη λέσχη του ΑΠΘ πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητές, με αφορμή τις εικόνες ντροπής με τις τεράστιες ουρές και τον συνωστισμό που καταγράφηκαν με την επανέναρξη λειτουργίας των Πανεπιστημίων.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για εικόνες “ντροπής” οι οποίες δεν τιμούν κανέναν, με εκατοντάδες φοιτητές να περιμένουν μία ώρα προκειμένου να λάβουν μια μερίδα φαγητό με take away και πολλές φορές να μη προλαβαίνουν κυρίως γεύμα αφού τελειώνει νωρίς!

«Μόνο ως εικόνα ντροπής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την κατάσταση που βιώνουν οι φοιτητές του Α.Π.Θ., οι οποίοι αναγκάζονται να περιμένουν σε μια ουρά που φτάνουν μέχρι τη συμβολή 3ης Σεπτεμβρίου με Εγνατία για ένα πιάτο φαΐ. Μόνοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι οι κυβέρνηση και η Πρυτανεία του Α.Π.Θ.», επισημαίνουν σε σχετική τους ανακοίνωση για την κατάσταση στη λέσχη.

Τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων ζητούν να λάβει άμεσα τέλος όλη αυτή η ταλαιπωρία και διεκδικούν, υγειονομικά μέτρα και μαζικές προσλήψεις ώστε να υπάρχει επαρκές προσωπικό στη λέσχη. Επίσης, να γίνονται εντατικά απολυμάνσεις αλλά και να παρέχονται δωρεάν μάσκες, τεστ και αντισηπτικά για όλους.

Θυμίζουμε ότι το ζήτημα έχει αναδείξει αρκετές φορές με ρεπορτάζ του το GRTimes.gr.

Δείτε τι δήλωσε ο φοιτητής Φυσικού, Γιώργος Βάρδας:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ