Δίκη ΧΑ: Οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών ζητούν έφεση κατά της απόφασης

Δίκη ΧΑ: Οι συνήγοροι των Αιγύπτιων αλιεργατών ζητούν έφεση κατά της απόφασης

Αίτημα προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του σκέλους της απόφασης στη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, που αφορά της ποινές που επιβλήθηκαν για την επίθεση κατά των Αιγύπτιων Αλιεργατών θα υποβάλουν σήμερα, οι δύο συνήγοροι των θυμάτων.

Το αίτημα θα κατατεθεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιάννη Μωραϊτάκη από τους Κώστα Παπαδάκη και Θανάση Καμπαγιάννη. Οι δύο συνήγοροι των Αιγύπτιων θεωρούν χαμηλές τις ποινές που επιβλήθηκαν τόσο για το αδίκημα της ένταξής των επιτιθέμενων σε εγκληματική οργάνωση, όσο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του Αμπουσίντ Εμπάρακ.

Με βάση την απόφαση του δικαστηρίου γι’ αυτή την υπόθεση καταδικάστηκαν οι Δημήτρης Αγριογιάννης, Μάρκος Ευγενικός, Θωμάς Μαρίας και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση επτά ετών ο καθένας καθώς επίσης και ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής, ο οποίος καταδικάστηκε με δεκαετή κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 24 μηνών.

Ήδη οι Αγριογιάννης, Ευγενικός και Πανταζής έχουν οδηγηθεί στη φυλακή καθώς δεν τους δόθηκε αναστολή στην έφεση που κατέθεσαν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ