Δικηγόρος Μιωνή: Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία

Δικηγόρος Μιωνή: Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία

Στα χέρια του Σάμπυ Μιωνή υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, τα οποία προτίθεται να καταθέσει σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του επιχειρηματία Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ALPHA.

“Ο κ. Μιωνής έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και δείχνουν όλα την αλήθεια. Τα αποδεικτικά στοιχεία εμφανίζονται εκεί που πρέπει, ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν εμφανιστεί και μέλλει να εμφανιστούν θα κατατεθούν στην προανακριτική”, δήλωσε ο κ. Πανταζής.

Όταν ρωτήθηκε εάν πρόκειται για νέες ηχογραφήσεις, απάντησε: “Να υποθέσετε βασίμως ότι υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία”. Δεν διευκρίνισε λοιπόν αν πρόκειται για νέο ηχητικό ντοκουμέντο ή κάτι άλλο.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συνάντηση στο Μαξίμου μεταξύ του κ. Μιωνή, του κ. Παπαγγελόπουλου και του κ. Παππά, είπε: “Αφήστε μας σε μεταγενέστερο χρόνο να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις…”

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε “παρέμβαση” στο ηχητικό που ήρθε στη δημοσιότητα, απάντησε: “Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάει το ηχητικό ντοκουμέντο στη ΓΑΔΑ για να ελεγχθεί. Δεν θα βρεθεί καμία κοπτοραπτική, καμία αφαίρεση, καμία συρραφή”.

Επίσης ο δικηγόρος του κ. Μιωνή, ρωτήθηκε εάν είχε ζητήσει από τον κ. Παππά να μεσολαβήσει για να πρόξενος στο Ισραήλ. “Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Είναι πέραν κάθε λογικής. Είναι η ίδια παράλογη λογική όταν λέει στη συνέντευξη στο Μega ο κ. Παππάς ότι απευθυνόμενος στον Μιωνή μιλούσε για αυτόν στο τρίτο πρόσωπο. Είναι παράλογο”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ