Υποψήφιος δήμαρχος δώρισε 210 καλύμματα σε νοσοκομείο του δήμου του!

Υποψήφιος δήμαρχος δώρισε 210 καλύμματα σε νοσοκομείο του δήμου του!

Δεν ξέρουμε εάν ένας «κούκος» θα φέρει την άνοιξη στο δήμο Κατερίνης, ο «Κουκο#δήμος» όπως είναι το προεκλογικό λογοπαίγνιο του βουλευτή της περιοχής που διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο Κατερίνης θα επιχειρήσει να τα αλλάξει όλα, όπως άλλωστε μας λένε και οι συνεργάτες του, στο δήμο.

Ο βουλευτής που αποφάσισε να αφήσει τη Βουλή και να πάει στην αυτοδιοίκηση, πράγμα σπάνιο καθώς στην πολιτική συμβαίνει το αντίθετο, κινείται μεθοδικά στο δρόμο προς τις κάλπες του Μαΐου 2019. Το Grtimes.gr σύντομα θα ανοίξει το φάκελο με τις υποψηφιότητες στο δήμο Κατερίνης.

Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε να πούμε πως ο κ. Κουκοδήμος προχώρησε σε μια δωρεά. Συγκεκριμένα έκανε δωρεά  210 καλυμμάτων στρωμάτων  για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Την παράδοση του υλικού πραγματοποίησε ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστη Μυστρίδη, παρουσία της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Άννας Βίσμπα και της προϊσταμένης Πληροφορικής και μέλους της Επιτροπής Δωρεών κ. Δέσποινας Σουντουλίδου.

Ο κ. Μυστρίδης, απευθυνόμενος στον κ. Κουκοδήμο τον ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους της διοίκησης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τη δωρεά  σημειώνοντας πως πρόκειται για μια έμπρακτη πράξη ενίσχυσης του έργου του νοσοκομείου, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε ενημέρωσε τον κ. Κουκοδήμο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του νοσοκομείου Κατερίνης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ