Διεύρυνση Καϊτεζίδη στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη με το… “Ποτάμι”

Διεύρυνση Καϊτεζίδη στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη με το… “Ποτάμι”

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης

Σε ένα καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με… θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης με την “Ποταμίσια” της Β’ Περιφέρειας Ρένα Θωμαΐδου παρουσία του επικεφαλής του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παράταξης του κ. Καϊτεζίδη η κ. Θωμαΐδου που είναι δεύτερη επιλαχούσα βουλευτής του κόμματος στην Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη. Η… επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του GrTimes.gr μάλιστα ήρθε με την φωτογραφία που “ανέβασε” η ίδια η κ. Θωμαΐδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook παρέα με τους κκ. Θεοδωράκη και Καϊτεζίδη. 

Οι τρεις τους συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ο κ. καϊτεζίδης έκανε πρόταση στην κ. Θωμαΐδου την οποία αποδέχτηκε η τελευταία. Άλλωστε οι σχέσεις του δημάρχου με τον επικεφαλής του “Ποταμιού” είναι πολύ καλές, δεδομένου ότι στο Πανόραμα (που βρόσκεται και ο Νίκος Νυφούδης) το “Ποτάμι” καταγράφει από τα μεγαλύτερα ποσοστά του σε ολόκληρο τον νομό.

Η κ. Θωμαΐδου, προέρχεται από αυτοδιοικητική οικογένεια αφού η μητέρα της για χρόνια διετέλεσε αντιδήμαρχος στο Πανόραμα και με την παράταξη του κ. Καϊτεζίδη.

Εκτός από την κ. Θωμαΐδου, στην παράταξη Καϊτεζίδη εντάχθηκαν εδώ και λίγο καιρό και δυο νυν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Νυφούδη για τους οποίους εδώ και μέρες σας έχει ενημερώσει το GrTimes.gr. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε και με έναν άλλο δήμαρχο της περιοχής και συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις. Η συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με τον Γιάννη Μπουτάρη έγινε σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της πόλης. Οι δυο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές και δημοτικές εξελίξεις για αρκετή ώρα. Ο κ. Θεοδωράκης κατά την διήμερη παρουσία του στην πόλη βρέθηκε και με κομματικά στελέχη της Βόρειας Ελλάδας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top