Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Εκδήλωση εκπαίδευσης παιδιών για τη σωστή χρήση των ποδηλάτων

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Εκδήλωση εκπαίδευσης παιδιών για τη σωστή χρήση των ποδηλάτων

Εκδήλωση που αφορά την εκπαίδευση στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου των παιδιών δημοτικού και γυμνασίου διοργανώνει ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους και ώρες 11:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος:

“Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου με την προϋπόθεση της επιτόπιας φυσικής παρουσίας και της γραπτής συναίνεσης των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν το ποδήλατό τους και το κράνος τους, καθώς περιορισμένος μόνο αριθμός ποδηλάτων και κρανών θα είναι διαθέσιμος για δανειστική χρήση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα απονεμηθούν «Διπλώματα Ποδηλάτη» στους συμμετέχοντες. Ανάμεσα στους εθελοντές της ΕΝΟΔΙΑΣ θα βρίσκονται και διασώστες.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΕΝΟΔΙΑ – Βιωματική Εκπαίδευση στην Ασφαλή Μετακίνηση» και μελών και του συλλόγου «Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας»”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ