Δ.Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Προσφορά αγάπης στο κοινωνικό παντοπωλείο από σχολείο του δήμου

Δ.Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Προσφορά αγάπης στο κοινωνικό παντοπωλείο από σχολείο του δήμου

Σε μία όμορφη κίνηση, για τους πολίτες που έχουν ανάγκη και είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, πραγματοποίησαν οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και βιβλίων και παιχνιδιών τα οποία και προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Οι μαθητές, επίσης έφτιαξαν και προσέφεραν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια. Η παράδοση-παραλαβή των αγαθών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/12) παρουσία του δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρου Κυρίζογλου της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Αγγελικής Σεμερτζίδου καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό για αυτή την όμορφη κίνηση ευαισθησίας.

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί επίσης θερμά και συγχαίρουμε τα εστιατόρια «Το ταψί της μαμάς» για τη σημαντική χορηγία 250 μερίδων μαγειρεμένου φαγητού, σαλάτας και ψωμιού για τις ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top