Δ. Κασσάνδρας: Οι 32 γαλάζιες σημαίες μας γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση για τον κόπο μας

Δ. Κασσάνδρας: Οι 32 γαλάζιες σημαίες μας γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση για τον κόπο μας

«Οι 32 Γαλάζιες Σημαίες που αποσπάσαμε βάσει του προγράμματος βραβεύσεων ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών, μας γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση για τον κόπο μας» αναφέρει ο δήμος Κασσάνδρας.

«Με σκληρή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε να αναδείξουμε την Κασσάνδρα σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, όχι μόνο στο όνομα και τους τύπους, αλλά και στην ουσία, καθώς τώρα πλέον γνωρίζουν όλοι, ότι οι θάλασσές μας είναι πεντακάθαρες και οι ακτές μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τους λουόμενους. Μεγάλη ευαισθησία επιδείξαμε στις υποδομές για Άτομα με Αναπηρία εγκαθιστώντας ανάλογα συστήματα πρόσβασης στις παραλίες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια τηρήσαμε στο έπακρο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό» τονίζει.

«Με το ίδιο πείσμα και την αγάπη μας για το περιβάλλον θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, καλώντας όλους τους επισκέπτες της Κασσάνδρας να τιμήσουν το αποτέλεσμα της δουλειά μας, και με τη σειρά τους να προστατεύσουν το φυσικό θαλάσσιο περιβάλλον, που τους φιλοξενεί. Ευχαριστούμε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας και όσους συνεργάστηκαν για τούτο το αποτέλεσμα» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο δήμος Κασσάνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παιχνίδι και εκπλήξεις στην ΣΚΡΑΤΣ night στην Καστοριά – Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Ζ. Μπορέλ: Ελπίζω ότι το ΝΑΤΟ θα ξεπεράσει τις αντιρρήσεις της Τουρκίας

Θέατρο Άνετον: Ανοιχτή συζήτηση με τον Ακύλλα Καραζήση

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top