Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Διενέργεια rapid tests σε πάνω από 480 άτομα

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Διενέργεια rapid tests σε πάνω από 480 άτομα

Συνολικά 487 άτομα υποβλήθηκαn σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) από τον ΕΟΔΥ στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 26.02 και το Σάββατο 27.02 πραγματοποιήθηκαν rapid tests στον πεζόδρομο Βυζαντίου και Ζαΐμη (Κ. Ηλιούπολη) και την Πλατεία Ελευθερίας, στο Ελευθέριο Κορδελιό, και προέκυψαν 13 θετικά δείγματα στην COVID-19, τα οποία αφορούν σε 7 γυναίκες και 6 άνδρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή στον πεζόδρομο Βυζαντίου και Ζαΐμη, σε σύνολο 230 ατόμων που υποβλήθηκαν σε rapid test, βρέθηκε 1 θετικό δείγμα (0,43%) στον COVID-19, το οποίο αφορά σε άνδρα ηλικίας 55 ετών.

Το Σάββατο στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ελευθέριο Κορδελιό, σε σύνολο 257 ατόμων που υποβλήθηκαν σε rapid test βρέθηκαν 12 θετικά δείγματα (4,67%) στον COVID-19, τα οποία αφορούν σε 7 γυναίκες και 5 άνδρες, με διάμεση ηλικία τα 49 έτη.

Άμεσα από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οι προβλεπόμενες οδηγίες προς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ