Δ. Λαγκαδά: Εγκαινιάστηκε ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά

Δ. Λαγκαδά: Εγκαινιάστηκε ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά

Εγκαινιάστηκε χθες, Δευτέρα (1/6) ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά – Το έργο ξεκίνησε το 2016.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2016 και το οποίο η νέα διοίκηση του δήμου είδε με μεγάλο ενδιαφέρον ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων της. Η διοίκηση του δήμου κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την τάχιστη περάτωση του έργου  να παράσχει στα παιδιά έναν όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά.

Την ολοκλήρωση του έργου ανέλαβε ο πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά Κωνσταντίνος Μπίκας. Ο βρεφονηπιακός σταθμός στα Λαγυνά αποτελεί έναν χώρο στον οποίο τα παιδιά απολαμβάνουν τη χαρά, το παιχνίδι και τη μάθηση.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης τόνισε: «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που επί των ημερών μου καταφέραμε ένα τόσο σημαντικό έργο όχι μόνο να ολοκληρωθεί αλλά και να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας, λειτουργικότητας και ποιοτικών προδιαγραφών» και πρόσθεσε: «Η νέα δημοτική προσχολική υποδομή στα Λαγυνά προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη φιλοξενία, φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και μέριμνα των παιδιών και παρέχει με το έργο της στους εργαζόμενους γονείς την ανακούφιση που χρειάζονται λόγω των πολλών υποχρεώσεων τους ».

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Θεόδωρος Καράογλου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Λαγκαδά, το τοπικό Συμβούλιο των Λαγυνών, γονείς και κάτοικοι από την τοπική κοινωνία.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΤΙΤΑΝ για τη σημαντικότατη για τη διεκπεραίωση του έργου χορηγία της» , αναφέρει ο δήμος Λαγκαδά στην ανακοίνωσή του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ