Δ. Λαγκαδά: Συνάντηση με μαθητές, καθηγητές και γονείς για τα προβλήματα του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Δ. Λαγκαδά: Συνάντηση με μαθητές, καθηγητές και γονείς για τα προβλήματα του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Συνάντηση με το 15μελές συμβούλιο των μαθητών, τον Σύλλογο καθηγητών και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά, καθώς και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Χρήστο Ρουμπίδη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στους χώρους της σχολικής μονάδας ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Άννα Σαρίκου, την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελισάβετ Κοτσώνη και τον μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαγκαδά Σάββα Κίτσογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο σχολικό κτήριο που τελεί υπό κατάληψη, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την πλευρά της διοίκησης για την καθυστέρηση της τοποθέτησης των τουαλετών, των αιθουσών διδασκαλίας, καθώς και άλλων απαραίτητων εγκαταστάσεων.

Από πλευράς Δημάρχου υπήρξε η δέσμευση να επιδοθούν σε μαθητές, καθηγητές και γονείς τα σχετικά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν τη δρομολόγηση των διαδικασιών για τις τεχνικές εργασίες στη σχολική μονάδα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της μαθητικής κοινότητας και του εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε να λήξει άμεσα η κατάληψη του σχολικού κτηρίου.

«Δυστυχώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και μόνο αυτές, στάθηκαν για άλλη μια φορά εμπόδιο ώστε να μην προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες που θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των μαθητών του 1ου Γυμνασίου. Είμαστε κοντά στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου, κάτι που αποδείξαμε με τις συνεχείς συναντήσεις που κάνουμε ώστε να βρεθούν λύσεις. Η διακίνηση φωτογραφικού υλικού από κάποιους σε σημεία του σχολείου που ανήκουν στη κτηριακό συγκρότημα που είναι κλειστό και απαγορεύεται η πρόσβαση, είναι κακόβουλη και σκόπιμη, στοχεύοντας στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων. Είναι απορίας άξιο εάν ορισμένοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου ή εάν εργαλειοποιούν τη μαθητική κινητοποίηση θέλοντας να αποκομίσουν πολιτικό όφελος», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά: Μαθήματα σε διαδρόμους και ελάχιστες τουαλέτες για 310 παιδιά (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top