Δ. Ωραιοκάστρου: Κατάθεση Voucher για εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Δ. Ωραιοκάστρου: Κατάθεση Voucher για εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Τα γραφεία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (Μακεδονικού αγώνα και Καραϊσκάκη, 1ος όροφος, Παλαιόκαστρο) θα δέχονται τα voucher των ωφελούμενων από την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, από τις 7.30 έως τις 14.00, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) γίνεται γνωστό πως σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. αναφορικά με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα προγράμματα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» την Παρασκευή 20.08.2021, τα γραφεία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (Μακεδονικού αγώνα και Καραϊσκάκη, 1ος όροφος, Παλαιόκαστρο) θα δέχονται τα voucher των ωφελούμενων από την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, από τις 7.30 έως τις 14.00.

Σε περίπτωση αντικειμενικής αδυναμίας προσέλευσης, η κατάθεση των voucher μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στα e–mail [email protected] κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 2310694566 και 2310690712».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top