Δήμαρχος Καλαμαριάς: Να εκτελούνται πιο προσεκτικά οι εργασίες αποκατάστασης στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Δήμαρχος Καλαμαριάς: Να εκτελούνται πιο προσεκτικά οι εργασίες αποκατάστασης στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Με τις εταιρείες ύδρευσης, τοποθέτησης οπτικών ινών και αερίου επικοινώνησε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, εν όψει του νέου έργου ασφαλτοστρώσεων που έχει προγραμματίσει ο δήμος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ενόψει του νέου έργου ασφαλτοστρώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμαριάς ξεκίνησε η επικοινωνία με τους υπευθύνους των εταιριών, οι οποίες πραγματοποιούν εργασίες ύδρευσης, τοποθέτησης οπτικών ινών, αερίου κ.ά.

Δεδομένου ότι έχει παρατηρηθεί, πώς μετά το πέρας των εργασιών αυτών, η αποκατάσταση του οδοστρώματος δεν είναι η ενδεδειγμένη, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ζήτησε να γίνουν οι απαιτούμενες συστάσεις, προκειμένου να βελτιωθεί, κατά το μέγιστο δυνατό η κατάσταση στους δρόμους της πόλης.

«Οι εργασίες που εκτελούνται πρέπει να γίνονται νοικοκυρεμένα και όχι να αφήνουμε στο έλεος τους δρόμους, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αλλαγής της κατάστασης στους δρόμους μας, σεβόμενοι τα χρήματα των δημοτών», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης, κάνοντας έκκληση για περισσότερη προσοχή και επαγγελματισμό, ώστε να μην χαλάει η εικόνα της πόλης και να μην προκαλείται εκνευρισμός στους πολίτες».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top