Δήμος Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώνεται αύριο η ασφαλτόστρωση της Διαγόρα – Αναβαθμίζονται οι μετακινήσεις χιλιάδων πολιτών (ΦΩΤΟ)

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώνεται αύριο η ασφαλτόστρωση της Διαγόρα – Αναβαθμίζονται οι μετακινήσεις χιλιάδων πολιτών (ΦΩΤΟ)

Συνθήκες άνετων μετακινήσεων για τις χιλιάδες των πολιτών που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση την οδό Διαγόρα, στην περιοχή της Τούμπας, εξασφαλίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα από τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιεί σε αυτόν τον κομβικό οδικό άξονα που οδηγεί προς την περιφερειακή.

Σήμερα οι εργασίες εξελίχθηκαν στο ρεύμα ανόδου της οδού Διαγόρα από τη Γρηγορίου Λαμπράκη έως την περιφερειακή, ενώ αύριο τα συνεργεία θα δουλέψουν στο ρεύμα καθόδου της οδού Διαγόρα, από την περιφερειακή προς την οδό Λαμπράκη. Σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης, η οδός Διαγόρα εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση περίπου 27.000 μετακινήσεις.

Νωρίτερα σήμερα στην περιοχή, για να επιθεωρήσουν τα έργα, βρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης και ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου Δημήτρης Μήτρου.

Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες έργα ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της Διαγόρα από τη Λαμπράκη μέχρι την Πραξαγόρα καθώς και στην οδό Ολύνθου, η οποία επίσης δέχεται υψηλούς κυκλοφοριακούς φόρτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν δύο οικιακές βοηθοί για κλοπή χρυσών λιρών

Γ. Οικονόμου για Τουρκία: Η χώρα είναι ανυποχώρητη στα θέματα εθνικής κυριαρχίας

Ν. Ηλιόπουλος: Ο κόσμος βιώνει την ακρίβεια, οι εκλογές είναι κοινωνική ανάγκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top