Εύοσμος- Κορδελιό: Θέλεις εργασία; Δια-συνδέσου στο Δήμο σου

Εύοσμος- Κορδελιό: Θέλεις εργασία; Δια-συνδέσου στο Δήμο σου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού δημιουργεί μία νέα υπηρεσία προς όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου με σκοπό την ουσιαστική συμβολή του στην διαδικασία εύρεσης προσωπικού.

Για τον στόχο λοιπόν αυτό σχεδιάστηκε και η εκδήλωση : “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ” που θα γίνει την Τετάρτη 30/11/22 & ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, έτσι ώστε επαγγελματίες και άνεργοι να έρθουν σε επαφή άμεσα, με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία.

Πρόκειται για μία δράση συνδιοργάνωσης με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, δια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα ΚΕΜ.
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για τα περιβάλλοντα και τις διαδικασίες εργασιακής δικτύωσης, την επιχειρηματικότητα και την ένταξη σε Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν άνεργοι και επιχειρήσεις.

Η δράση, απευθύνεται  σε όλο το κοινό που αναζητά εργασία και επιθυμεί να δικτυωθεί άμεσα με επιχειρήσεις του δήμου Ευόσμου Κορδελιού.

Δηλώσεις συμμετοχής με τη συμπλήρωση της φόρμας: http://bit.ly/3EZ88M2
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top