Η ΚΕΔΕ καταδικάζει εμπρησμούς δημοτικών οχημάτων

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει εμπρησμούς δημοτικών οχημάτων

Με τον πιο απερίφραστο τρόπο η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο οχήματα του δήμου Συκεών και συγκεκριμένα σ’ ένα ηλεκτρικό δημοτικό αυτοκίνητο και σ’ ένα βαν μεταφοράς ΑμεΑ.

«Οι επιθέσεις εναντίον δημόσιας περιουσίας πρέπει να αντιμετωπιστούν με καλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση σε κάθε περιοχή. Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Δήμους μας με συχνότερες περιπολίες, γίνεται ακόμη πιο αναγκαία» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

«Η ΚΕΔΕ με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν και είχαν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή δημοτικών οχημάτων του Δήμου Συκεών.

Οι άγνωστοι και εμπρηστές με τον μηχανισμό που τοποθέτησαν κατέστρεψαν ολοσχερώς ένα ηλεκτρικό δημοτικό όχημα μέσα στο πάρκινγκ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές σε δημοτικό όχημα μεταφοράς ΑμεΑ που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών. Η επίθεση στο βαν των ΑμεΑ θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά στο περιαστικό δάσος της περιοχής.

Οι επιθέσεις εναντίον δημόσιας περιουσίας πρέπει να αντιμετωπιστούν με καλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση σε κάθε περιοχή. Οι δήθεν «κοινωνικοί αγωνιστές» έθεσαν για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών και στέρησαν την απρόσκοπτη μετακίνηση ατόμων με αναπηρία.

Η ΚΕΔΕ συμπαρίσταται στην αγωνία του Δημάρχου, Σίμου Δανιηλίδη. Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Δήμους μας με συχνότερες περιπολίες, γίνεται ακόμη πιο αναγκαία».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ