Κλειστό το ΚΕΠ Ευόσμου μετά την έξωση (ΦΩΤΟ)

Κλειστό το ΚΕΠ Ευόσμου μετά την έξωση (ΦΩΤΟ)

Ένα χαρτί κολλημένο στο τζάμι το οποίο γράφει πως «το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας» αντικρίζουν όσοι φτάνουν από νωρίς το πρωί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του Ευόσμου, μετά την έξωση στην οποία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Το συγκεκριμένο ΚΕΠ που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπιάδος, διεκπεραιώνει κατά πληροφορίες το 60-70% της συνολικής δουλειάς που έχουν όλα τα ΚΕΠ του δήμου και για αυτό αποτελεί μια νευραλγική υπηρεσία. Αρκετοί είναι οι πολίτες, που μη γνωρίζοντας ότι από σήμερα δε θα λειτουργεί μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη, έσπευσαν προκειμένου να εξυπηρετηθούν, ωστόσο, βρήκαν την πόρτα κλειστή. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών είχαν κλεισμένο ραντεβού για σήμερα.

«Το ΚΕΠ εξυπηρετεί τους περισσότερους κατοίκους στον Εύοσμο, έχει ευγενικούς υπαλλήλους και εύκολο πάρκινγκ», ανέφεραν στο GRTimes.gr, πολίτες που δε γνώριζαν ότι έχει κλείσει και έσπευσαν σήμερα το πρωί, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «απαράδεκτο γεγονός» το οποίο θα προκαλέσει ταλαιπωρία και ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση.

Θυμίζουμε πως όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το GRTimes, χθες το πρωί, δικαστικός επιμελητής, εκτελώντας απόφαση δικαστηρίου, μετά από αγωγή που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ζήτησε την απομάκρυνση των υπαλλήλων και προχώρησε στην αλλαγή κλειδαριών.

Ο ιδιοκτήτης κ. Μπάμπης Καλλίτσης, μίλησε στο GRTimes.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή, εξηγώντας πως εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, δεν υπήρχε ούτε ιδιωτικό συμφωνητικό ούτε κάποια άλλη συμφωνία με τον δήμο για τη μίσθωση του ακινήτου και πως ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να εισπράττει τα ενοίκια τα οποία είχε ζητήσει με τη συμμετοχή του σε προγενέστερο διαγωνισμό, ο οποίος κρίθηκε άγονος μετά από παρατυπίες που σύμφωνα με τον κ. Καλλίτση εντοπίστηκαν από την Αποκεντρωμένη στη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εύοσμος: Κλειστό τελικά αύριο το ΚΕΠ στην οδό Ολυμπιάδος

Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου – Κλειστό από το μεσημέρι

Έξωση στο ΚΕΠ Ευόσμου: Αδιανόητη και ανεξήγητη η στάση του δήμου λέει ο ιδιοκτήτης

Εύοσμος: Σε εξέλιξη οι «διαπραγματεύσεις» για το ΚΕΠ

Θεσ/νίκη: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε υπηρεσία του Ευόσμου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ