Μείωση Δημοτικών Τελών στο Δήμο Καλαμαριάς

Μείωση Δημοτικών Τελών στο Δήμο Καλαμαριάς

Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους, ο Δήμος Καλαμαριάς αποφάσισε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη μείωση των δημοτικών τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Καλαμαριάς .

Το γεγονός ότι, αυτή η απόφαση ελήφθη τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία, καθώς η Δημοτική Αρχή σε μία προσπάθεια έμπρακτης στήριξης στέκεται συμπαραστάτης στους δημότες, ενώ παράλληλα επιχειρεί με σωστή διαχείριση να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η Διοίκηση του Δήμου συνεπής στις δεσμεύσεις της, μέσα σε διάστημα περίπου 14 μηνών και μετά την περσινή μείωση κατά 10% των δημοτικών τελών, έρχεται να προσθέσει και φέτος άλλη μια μείωση της τάξης του 15% . Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες μέσα στο 2019 πλήρωσαν συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ και από τη νέα χρονιά 2021 και κάθε χρόνο θα πληρώνουν 2 εκατομμύρια λιγότερα.

Η επιλογή για μείωση των δημοτικών τελών, μπορεί να στέρησε από τον Δήμο έσοδα, ωστόσο θα ωφελήσει τους πολίτες της Καλαμαριάς, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τα εισοδήματα των νοικοκυριών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ