Μήνυμα Θ. Καράογλου από την Κατερίνη για τα Ελευθέρια

Μήνυμα Θ. Καράογλου από την Κατερίνη για τα Ελευθέρια

“Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στη διαφύλαξη της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εδαφικής μας ακεραιότητας” αναφέρει το μήνυμα που έστειλε από την Κατερίνη ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, που παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 108η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση ο κ. Καράογλου παρακολούθησε την Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της πλατείας Ελευθερίας, τιμώντας τους ήρωες που προσέφεραν τη ζωή τους θυσία για την πατρίδα.

Στο μήνυμά του για τα 108α ελευθέρια της Κατερίνης μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου αναφέρει πως: “Κάθε ιστορική επέτειος είναι ευκαιρία να αιμοδοτήσουμε την καρδιά και την ψυχή μας με τα νάματα και τα κατορθώματα των ηρώων. Να αντλήσουμε διδάγματα και να πάρουμε μαθήματα από τους αγωνιστές που δεν υπολόγισαν τη δύναμη του εχθρού.

Πριν 108 χρόνια οι κάτοικοι της Κατερίνης ορκίστηκαν στην ψυχή τους και έδωσαν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι για την υπέρτατη αξία της ελευθερίας. Με οδηγό εκείνη τη θυσία και με πλήρη συνείδηση των ευθυνών μας απέναντι στις επόμενες γενιές.

Οι στιγμές επιβάλλουν να είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ. Διότι τούτην την πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί'”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ