Προβλήματα υδροδότησης σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα υδροδότησης σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν λόγω εργασιών σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 3/11/2021, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ160 στη συμβολή των οδών Πασαλίδη με Σαμαρά του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην οδό Πασαλίδη καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Επίσης, προβλήματα υδροδότησης θα παρουσιαστούν και σε άλλη περιοχή του Δήμου Καλαμαριάς λόγω εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού Φ315 που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 3/11/2021, από τις 8:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ315 που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη συμβολή των οδών Πόντου με Αιγαίου του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Κέντρο Καλαμαριάς, Καραμπουρνάκι, Αρετσού, Άγιος Παντελεήμονας του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός οδηγός μηχανής

Καπραβέλος για «Παπανικολάου»: Όλοι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ – 7 στους 10 πεθαίνουν

Κρήτη: Νέα σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ – Στο Αρκαλοχώρι το επίκεντρο

COP26: Περισσότερες από 80 χώρες δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές μεθανίου κατά 30% έως το 2030

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top