“Ανοίγει” την προεκλογική περίοδο ο Ζέρβας με εκδήλωση για την Θεσσαλονίκη του 2030

“Ανοίγει” την προεκλογική περίοδο ο Ζέρβας με εκδήλωση για την Θεσσαλονίκη του 2030

Ρεπορτάζ: Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανοίγει την προεκλογική περίοδο έστω άτυπα με την εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής όπου με θέμα “Δημιουργώντας τη Θεσσαλονίκη του 2030” θα κάνει απολογισμό και θα παρουσιάσει το όραμα του για το μέλλον.

Ο ίδιος ο Ζέρβας προεκλογικά, εκεί στο μακρινό 2019 είχε δεσμευτεί για λογοδοσία προς τους πολίτες, απολογισμό έργου ανά τακτά διαστήματα, όμως η πανδημία του κορονοϊού και οι περιορισμοί που έφερε στην ζωή μας δεν επέτρεψαν στον Δήμαρχο να υλοποιήσει αυτό τον σχεδιασμό.

Τώρα έχει την ευκαιρία να το κάνει μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση όπου θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό για τα έργα τα οποία θα παρουσιάσει ο κ. Ζέρβας και παράλληλα ο ίδιος θα απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας να συμμετάσχουν στην επόμενη ημέρα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλήσει για το όραμα του για την Θεσσαλονίκη του 2030 και τον τρόπο που αυτό υλοποιείται μέσα από το μοντέλο διαχείρισης που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα.

Μάλιστα πέρα από το πολιτικό και προγραμματικό “στίγμα” της παράταξης του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα τονίσει ότι το πλάνο για την Θεσσαλονίκη του 2030 δεν είναι υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου, άλλα είναι έργα που υλοποιούνται και θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2030 που είναι ένα ορόσημο για τον ίδιο και την παρουσία του στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τέλος σχετικά με τον φημολογούμενο “ανασχηματισμό” θα τον δούμε το επόμενο διάστημα καθώς η εκδήλωση της Δευτέρας μονοπωλεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον στο επιτελείο του Ζέρβα, ενώ αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και άνθρωποι τους οποίους θα δούμε το επόμενο διάστημα να ανακοινώνονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top