“Η Πόλη Ανάποδα”: Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Κ. Ξενόπουλος (ΦΩΤΟ)

“Η Πόλη Ανάποδα”: Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Κ. Ξενόπουλος (ΦΩΤΟ)

Αλλαγή “σκυτάλης” στη δημοτική παράταξη του Δήμου Θεσσαλονίκης “Η Πόλη Ανάποδα – Αριστερό Ριζοσπαστικό Σχήμα”, όπου τη θέση του Αντώνη Γαζάκη στο δημοτικό συμβούλιο παίρνει ο Κώστας Ξενόπουλος.

Ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο Κώστας Ξενόπουλος ο οποίος παίρνει τη θέση του εκλεγμένου με την παράταξη “Η Πόλη Ανάποδα”, Αντώνη Γαζάκη.

Παρόντες στην ορκωμοσία, ήταν επίσης ο κ. Γαζάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ευθύμης Φωτόπουλος.

Η δημοτική παράταξη είχε προαναγγείλει την εναλλαγή στο δημοτικό συμβούλιο, με τον Αντώνη Γαζάκη να έχει καταθέσει εδώ και μέρες την παραίτηση του ώστε να οριστεί δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Ξενόπουλος, πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος.

«Η εναλλαγή σε θέσεις ευθύνης υποδηλώνει συνολικά μια άλλη αντίληψη για την πολιτική, μακριά από την αστική πολιτική των ατομικών στρατηγικών, προσωπικών επιδιώξεων και μεγάλων σωτήρων» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων η παράταξη, αναφερόμενη στην αλλαγή αυτή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top