Συνεργασία Δήμου Νέας Φιλαδελφείας με το ΕΕΑ

Συνεργασία Δήμου Νέας Φιλαδελφείας με το ΕΕΑ

Τις κοινές δράσεις για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, καθόρισαν ο Δήμος Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου συζήτησαν διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, μέσω της τηλεδιάσκεψης που είχαν.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα προχωρήσει με τις εξής δράσεις:

1. Δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ιστοσελίδας από το ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου.

2. Δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου, μέσω του προγράμματος του ΕΕΑ και της Περιφέρειας Αττικής «Προώθηση της Ανάπτυξης των Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης».

3. Συνεργασία και παροχή μελέτης για τη δημιουργία Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για περιοχή του Δήμου (City Branding), στα πρότυπα του προγράμματος AGORA ATHENS.

4. Εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών του Δήμου για επίκαιρα θέματα, όπως Προγράμματα ΕΣΠΑ/ΟΑΕΔ, Πτωχευτικό Δίκαιο, Ρευστότητα, Σεμινάρια Σύγχρονης Εκπαίδευσης.

5. Ανταποδοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες ΕΕΑ προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου (φοροτεχνικοί, δικηγόροι, εργατολόγοι).

6. Δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

7. Παρουσία υπηρεσίας ψηφιακού βοηθού για την ιστοσελίδα του Δήμου.

8. Συμμετοχή από κοινού σε Προγράμματα όπως τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου.

«Στεκόμαστε με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό στο πλευρό των επιχειρήσεων της πόλης προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα, με στόχο την τοπική ανάπτυξη και ευημερία, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την προοπτική λειτουργίας νέων επιχειρήσεων στη μετά covid εποχή», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του Δήμου και στο τέλος προσθέτει: «Πιστεύουμε ακράδαντα στη στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης μας και θα είμαστε αρωγοί και σύμμαχοι σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ