Θέρμη: Στη διάθεση του κοινού και πάλι η ξύλινη πεζογέφυρα του Φράγματος

Θέρμη: Στη διάθεση του κοινού και πάλι η ξύλινη πεζογέφυρα του Φράγματος

Στη διάθεση του κοινού, τέθηκε εκ νέου η ξύλινη πεζογέφυρα του Φράγματος της Θέρμης, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας εξαιτίας φθορών που είχε υποστεί από την πάροδο του χρόνου.

Οι εργασίες αποκατάστασης της πεζογέφυρας ολοκληρώθηκαν με μέριμνα της αντιδημαρχίας Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου, ενώ σ’ ότι αφορά τις φθορές που υπέστη είχαν εντοπιστεί σε ορισμένα σημαία του ξύλινου δαπέδου, γεγονός που δημιουργούσε κινδύνους κατά τη διέλευσή της από επισκέπτες με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός χρήσης λόγω επικινδυνότητας.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για την άμεση αποκατάστασή της. Τις εργασίες έκαναν οι ξυλουργοί του δήμου, αφού προηγήθηκε πρώτα η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την αποκατάσταση των φθορών στο ξύλινο δάπεδο.

«Το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης, εντόπισε και κατέγραψε άμεσα όλες τις φθορές στο ξύλινο μονοπάτι του Φράγματος και προχώρησε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, στοχευμένα, αξιοποιώντας τους ξυλουργούς του δήμου μας, στην αποκατάστασή τους» τόνισε επί του θέματος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Βασίλης Μουστάκας.

Και πρόσθεσε ευχαριστώντας «τους συμπολίτες μας οι οποίοι έδειξαν κατανόηση κατά το διάστημα των εργασιών, αλλά και τους συνεργάτες μας στο δήμο, οι οποίοι εργάστηκαν εντατικά ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ξύλινη γέφυρα και να παραδοθεί προς ασφαλή χρήση στους εκατοντάδες που επισκέπτονται καθημερινά το Φράγμα Θέρμης».

«Πλέον η διέλευση από την ξύλινη πεζογέφυρα μπορεί να γίνεται και πάλι απρόσκοπτα και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια» κατέληξε ο κ. Μουστάκας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top