Δήμος Καλαμαριάς: Ανακοίνωση για το ατύχημα της υπαλλήλου καθαριότητας-Ποιες ενέργειες θα ακολουθηθούν

Δήμος Καλαμαριάς: Ανακοίνωση για το ατύχημα της υπαλλήλου καθαριότητας-Ποιες ενέργειες θα ακολουθηθούν

Στο πλευρό της υπαλλήλου καθαριότητας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Καλαμαριάς, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Καλαμαριάς.

«Η ασφάλεια των εργαζομένων του δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη», δήλωσε δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι σε διαρκή επαφή με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η υπάλληλος.

«Το ατύχημα συνέβη σε σημείο που γίνονται εργασίες στο πλαίσιο του έργου της Ε.Υ.Δ.Ε (ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΗΠΕΙΡΟΥ & ΘΡΑΚΗΣ), «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ». Η ευθύνη των μέτρων ασφαλείας, των περιοριστικών μέτρων, των έντεχνων και έγκαιρων και ορθών αποκαταστάσεων είναι αρμοδιότητα τόσο του φορέα υλοποίησης του έργου, όσο και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας.

Ήδη εξετάζονται οι νομικές ενέργειες τις οποίες θα ακολουθήσει ο Δήμος κατά παντός υπευθύνου», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς.

*Φωτογραφία Αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλαμαριά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενη, μετά από ατύχημα με απορριμματοφόρο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top