Δήμος Κιλκίς: Συστάσεις στους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση

Δήμος Κιλκίς: Συστάσεις στους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση

Ο Δήμος Κιλκίς και η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης εφιστούν την προσοχή των καταστηματαρχών της πόλης στον σωστό τρόπο ανακύκλωσης των αντικειμένων που απορρίπτουν στους κάδους της ανακύκλωσης.

Παρακαλούνται θερμά οι καταστηματάρχες να διπλώνουν καλά τα χαρτοκιβώτια πριν από την απόρριψή τους στους μπλε κάδους προκειμένου να εξοικονομείται χώρος και να μην παρατηρούνται αντιαισθητικές εικόνες στο κέντρο του Κιλκίς με χαρτόκουτα και άλλα αντικείμενα που απορρίπτονται άναρχα στους μπλε κάδους σχηματίζοντας χάρτινα βουνά.

Ενημερωτικά, φορτηγό της ανακύκλωσης περνά τις εργάσιμες ημέρες, (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 7:00 έως τις 9:30 από το κέντρο της πόλης.

Τις ημέρες κατά τις οποίες τα καταστήματα είναι κλειστά το απόγευμα (Δευτέρα και Τετάρτη) οι καταστηματάρχες καλούνται να αποθέτουν τα προϊόντα της ανακύκλωσης, πάντοτε καλά διπλωμένα, στη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους.

Επειδή το Σαββατοκύριακο δεν λειτουργεί η υπηρεσία της ανακύκλωσης, η αρμόδια υπηρεσία καλεί τους καταστηματάρχες κάθε Παρασκευή να φυλάσσουν χαρτοκιβώτια και άλλα αντικείμενα από χαρτί σε αποθηκευτικούς τους χώρους και να αποθέτουν προς ανακύκλωση το πρωί κάθε Δευτέρας.

Ο Δήμος Κιλκίς προσβλέπει στη συνεργασία των καταστηματαρχών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνδρομή τους ώστε και η ανακύκλωση να γίνεται σωστά και η γενική εικόνα στο κέντρο της πόλης να είναι όμορφη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top