Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινούν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «εκμάθησης κολύμβησης 2022»

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινούν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «εκμάθησης κολύμβησης 2022»

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός αθλητικός θεσμός του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το πρόγραμμα “Εκμάθηση Κολύμβησης” επιστρέφει δυναμικά, προσφέροντας σε παιδιά ηλικίας 7 έως 13 ετών ανεπανάληπτες εμπειρίες και όμορφες στιγμές δημιουργικής απασχόλησης μέσα από τη σωματική άσκηση, την επαφή με τη θάλασσα, το παιχνίδι και πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα – που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. – περιλαμβάνει εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες και θα υλοποιηθεί σε εβδομαδιαία βάση (από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9.00΄ – 13:00΄) σε 4 περιόδους.

Συγκεκριμένα:

A΄ Περίοδος : 4 Ιουλίου – 8 Ιουλίου

Β΄ Περίοδος : 11 Ιουλίου -15 Ιουλίου

Γ΄ Περίοδος: 18 Ιουλίου – 22 Ιουλίου

Δ΄ Περίοδος: 25 Ιουλίου – 29 Ιουλίου

Το πρόγραμμα “Εκμάθηση Κολύμβησης” απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 13 ετών (μαθητές Β΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου), και υλοποιείται με την υποστήριξη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ενός (1) ναυαγοσώστη και τη συνοδεία μίας (1) νοσοκόμας που θα φροντίσει για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Εστιάζοντας στους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς των παιδιών και ασφάλειας στο νερό, την εκμάθηση βασικών στυλ κολύμβησης, σε παιδαγωγικά παιχνίδια, στην ενημέρωση για τη συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον και σε Ψυχαγωγικές δράσεις, το πρόγραμμα υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές, προάγοντας την επαφή των παιδιών με το υγρό στοιχείο και την αγάπη τους για την κολύμβηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές γίνονται κατόπιν ραντεβού, για τον προγραμματισμό του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos/rantevou_eggrafis

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310705442, 2310700082 και 2310574155 (Καθημερινά 08:00 – 20:00)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top