Δήμος Ωραιοκάστρου: Ανοίγει σήμερα η παιδική ”Καστροπολιτεία”

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ανοίγει σήμερα η παιδική ”Καστροπολιτεία”

Ανοίγει σήμερα μετά τις 18:00 η ”Καστροπολιτεία”, η εντυπωσιακή παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στο πάρκο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος  Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης δήλωσε: «Σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 18.00 με πολύ κέφι και όρεξη για παιχνίδι ανοίγουμε για τους μικρούς μας φίλους τις πύλες της Καστροπολιτείας, της εμβληματικής παιδικής χαράς που με μεράκι και αγάπη δημιουργήσαμε για τα παιδιά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, οι μικροί κάτοικοι του Ωραιοκάστρου θα ενθουσιαστούν μόλις αντικρίσουν τα κάστρα όπου θα μπορούν να παίξουν και να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους»

«Θέλουμε τα παιδιά να παίζουν σε χώρους όμορφους και ασφαλείς. Η Καστροπολιτεία είναι μια μοναδική παιδική χαρά, που όμοιά της δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Στόχο έχουμε να αποτελεί πόλο έλξης για τα παιδιά όχι μόνο του Ωραιοκάστρου, αλλά όλης της Θεσσαλονίκης»

Η «Καστροπολιτεία» είναι μια εμβληματική παιδική χαρά που μοιάζει με κάστρο! Συνδυάζει το παιχνίδι και τη διασκέδαση με την εκπαίδευση, καθώς κάποια από τα όργανα των δραστηριοτήτων έχουν θέματα, όπως «αυτοκίνητο», «καιρός», «μπορείτε να συλλαβίσετε», «παγκόσμιος χάρτης», «ρολόι», «υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», «μουσική», «γίνε ο πρώτος», «ακολουθώ την γραμμή» και «νούμερα».

Στην «Καστροπολιτεία» κυρίαρχη θέση κατέχει ένα εμβληματικό κάστρο! Πρόκειται για πολυσύνθετο όργανο πολλαπλών δραστηριοτήτων που προσφέρεται για αναρρίχηση, εξερεύνηση, ενώ έχει τσουλήθρες και πολλά παιχνίδια.

Οι πύλες  θα ανοίξουν σήμερα, Παρασκευή 4/6/21 λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα με παιχνίδι και πολύ κέφι!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top