Δήμος Παύλου Μελά: Εορταστικά πακέτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δήμος Παύλου Μελά: Εορταστικά πακέτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο -Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά. Ο χώρος στολίστηκε από τα στελέχη της δομής και τις ζωγραφιές των παιδιών των ωφελούμενων και δημιουργήθηκε έτσι η μαγική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων που προάγει την αλληλεγγύη και την προσφορά, για άλλη μια χρονιά, ανέλαβε την πρωτοβουλία και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, οι ωφελούμενες οικογένειες του Παντοπωλείου παρέλαβαν μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα με μουσική και κεράσματα, εκτός από το καθορισμένο δέμα του μήνα, ένα εορταστικό πακέτο με προϊόντα και αγαθά για να στρώσουν το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης που επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά των ωφελούμενων, υπενθυμίζοντας με τον πλέον γιορτινό τρόπο ότι τα Χριστούγεννα πάντα θα είναι στην καρδιά ως η λαμπερή γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου εύχονται: «Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει.»

‘’Στηρίζω τα παιδιά’’: Παροχή δεκατιανού σε παιδιά πολυμελών οικογενειών από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης παιδιών που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος είναι η ικανοποίηση βασικών αναγκών των παιδιών σχολικής ηλικίας με την παροχή πακέτου προϊόντων μακράς διάρκειας (δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, γάλατα, κεκάκια, ψωμί του τόστ, αλλαντικά, τυρί, κασέρι τυροπιτάκια κτλ, τσουρέκια, χυμούς, γλυκά, αλεύρι, ζάχαρη, μπάρες, κ.α.).

Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά , ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης, στα παιδιά και θέλοντας να χαρίσουν πολλά χαμόγελα και γλυκές γεύσεις, οργανώνουν τη δράση “στηρίζω τα παιδιά” από τον Νοέμβριο του 2020.

Η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου και οι κοινωνικοί επιστήμονες, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, λόγω της ανεργίας και της πανδημίας (covid 19), ανέλαβαν την πρωτοβουλία και οργανώνουν και πάλι τη δράση “στηρίζω τα παιδιά για τον μήνα Δεκέμβριο 2021”.

Μέλημά μας και αυτή τη φορά, είναι να ενισχυθούν πολυμελείς οικογένειες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας αρωγούς επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθιερώνοντας νέες δράσεις υλικής στήριξης των παιδιών και για το έτος 2022.

Τα προϊόντα συλλέχθηκαν από χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών στον νέο χώρο Αποθήκευσης και Διανομής Προϊόντων του Δήμου Παύλου Μελά με την ονομασία “Σημείο Προσφοράς και Εθελοντισμού”, στην οδό Αγγέλου Βλάχου 11, στη Νικόπολη και δόθηκαν με διακριτικότητα και ασφάλεια στους γονείς – κηδεμόνες των παιδιών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top