Δήμος Πόρου: Βοήθα και εσύ στο POROSEA!

Δήμος Πόρου: Βοήθα και εσύ στο POROSEA!

Μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω πανδημίας, η μεγάλη γιορτή του δήμου Πόρου με την επωνυμία “Porosea” η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Saronic Triathlon Club και την εταιρεία whynot, επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30-31/10  στο πανέμορφο νησί του Πόρου.

Το Porosea 2021 είναι μια αθλητική γιορτή που περιλαμβάνει τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά αθλήματα στις καταπληκτικές διαδρομές και τη μοναδική περίκλειστη θάλασσα του νησιού.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Δημητριάδης ξεκίνησαν και οι αιτήσεις συμμετοχής για όσους κατοίκους του νησιού θέλουν να συνδράμουν στη διοργάνωση ως εθελοντές.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει ότι “τo Porosea επανέρχεται έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, αποκαλύπτοντας την φθινοπωρινή ομορφιά του Πόρου και τις δυνατότητες διοργάνωσης μεγάλων διοργανώσεων εκτός τουριστικής σεζόν στο νησί.

Ο Δήμος Πόρου, καλεί όλους τους κατοίκους (ενήλικες και ανήλικους) που επιθυμούν να συνδράμουν στην μεγάλη αυτή γιορτή ως εθελοντές, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία της συνημμένης φόρμας στο [email protected] ή εντύπως στο Γραφείο Δημάρχου ή να τα δηλώσουν τηλεφωνικά στους αριθμούς 22983-20512 και 698 4221021”

Η ανάρτηση του κ. Δημητριάδη:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ