Δήμος Θεσσαλονίκης: Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ της Τριανδρίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ της Τριανδρίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και μελών της διοίκησης του δήμου, εγκαινιάστηκε πριν από λίγο το νέο ΚΕΠ της Τριανδρίας, στην οδό Ελευθερίας 26.

Το νέο ΚΕΠ βρίσκεται στο ακίνητο στο οποίο φιλοξενούνταν επί σειρά ετών τα ΕΛΤΑ της περιοχής, βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο και με πολύ καλή πρόσβαση για τους πολίτες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, έκανε λόγο για ένα σύγχρονο και προσβάσιμο χώρο που δημιουργήθηκε με την αξιοποίηση ενός ιδιόκτητου ακινήτου του δήμου.

Ανέφερε μάλιστα πως η δημιουργία του νέου ΚΕΠ είναι ένα μέρος μόνο από τις παρεμβάσεις που γίνονται στην περιοχή, αναφέροντας επίσης τη σειρά ασφαλτοστρώσεων, τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου που θα δίνει πολύ πιο εύκολη πρόσβαση στην Τριανδρία, – έργο το οποίο έχει εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο και το καλοκαίρι θα αρχίσει να υλοποιείται – αλλά και την ένταξη του πιο κεντρικού δρόμου της περιοχής, σε ένα πακέτο αναπλάσεων συνολικού ύψους 29 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα τα οποία θα προέλθουν από το ταμείο ανάκαμψης.

“Η γειτονιά εδώ αλλάζει, η Τριανδρία αναπτύσσεται, η Θεσσαλονίκη αλλάζει, βελτιώνεται, μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη” είπε μεταξύ άλλων ο κ Ζέρβας.

Το νέο ΚΕΠ θα λειτουργεί καθημερινές από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 7:30 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1:30 μετά το μεσημέρι.

Ήδη αμέσως μετά τον αγιασμό, αρκετοί ήταν οι πολίτες που προσήλθαν σε αυτό προκειμένου να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους.

Την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ εξέφρασαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας Στέφανος Αβραμίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTIMES:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ οργάνωση που εξαπατούσε εταιρείες– Πάνω από 2.500.000 ευρώ η λεία  

Υπ. Εργασίας: Σήμερα οι πληρωμές του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάιο

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη συμβολή της περιφερειακής με τη Συμμαχική οδό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top